• M94
    2.1k
    Ako se vec igra svodi na centarsuteve ni slucajno riskirat pa stavit kuleta i belju zajedno, i dat vinlofu sansu da probija stranu, bolje je ovakoJaki991

ja ne vjerujem šta gledam, da je netko toliko slijep ili prestrašen da će bit preofenzivno postavljeno, iako meda ne mogu ovako
  • Keyser Soze
    16.6k
    Kovačevićev poraz, krenuo bez ofenzivnog veznog OPET.
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Igra sve losija, odnosno nema je. Protiv vukovara goda u prvih 11 mislim da je to sigurnije nego da ce sunce izaci taj dan. Zapravo jedino bennacer ce bit promjena. Ostala klapa ista.
  • Sibirski plavac
    7k
    Ne znam kaj reć... Počelo prekrasno sa Fenerom i magaradi, a gle nas sad...
  • striko
    2.5k
    Nadam se da Boban nije naivan i da čeka da đavao odnese i tele i uže.
  • Benito
    1.3k
    Slažemo se da protiv Osijeka i danas nije bilo bajno i to je istina ali vi bi mijenjali trenera koji je trenutno prvi u prvenstvu i eto u trenutku ovog pisanja bez poraza u europi, pa nije ovo ko igrica neka Ajmooooooo
  • dmil
    1.1k
    covjek jednostavno nije u stanju uciti na svojim greskama i mislim da sto duze vrijeme bude islo to ce biti ocitije, mozda bolje odmah srezati
  • San Lorenzo
    22.6k
    Smiješan golman, šablonske izmjene i napadačka impotencija.
  • dmil
    1.1k
    prvi u prvenstvu na gol razliku s dva domaca poraza sa 10+ milijuna ulozenih u ekipu, nikad duzim pripremama, nekim jako dobrim igracima za hnl i najsirim rosterom u zadnjih cca 10 godina
  • Pacho
    8.9k
    Nije razina za Dinamo. Neshvatljivo mi je da dovodis Bennacera, igrace iz La Lige, Bundeslige, Capellasa i onda ekipu das u ruke njemu.
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Jel ga smijemo sad kritizirati ili cekamo da ne budemo vise prvi u hnlu? Posto do jucer je bio med i mlijeko, a ovi sta ga kritiziraju ne vole Dinamo nego samo zele biti u pravu.

Covjek ne uci na greskama, odbija se prilagoditi i ovo sve gore izgleda, a sigurno u svlacionici ima nezadovoljnih. Bobanove igrace takoder ignorira tako da vjerujem (nadam se) i Boban nije zadovoljan.
  • Crni86
    16.3k
    nije to problem. Onda ak vec krenes bez ofenzivnog ne ides se nadigravat nego cekas protivnika kao i prve dve tekme u EL.

Ne znam jel gledo utakmicu sa osijekom. Jel bio na njoj? Nije sramota grijesit, ali iz tih gresaka mora pocet ucit i ispravljat ih.
  • cibona
    6.5k
    Svaki novi dan s kovačevićem na klupi garantira dodatnu dozu mučenja, sterilnosti, ziheraštva i nemoći.

Dio svlačionice mu je s razlogom okrenuo leđa, a svakim nadolazećim javnim istupom vjerujem da će i ostali slijediti taj primjer.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Kovačevićev poraz, krenuo bez ofenzivnog veznog OPET.Keyser Soze

Isto mišljenje, hrabrosti fali.
  • Paggini
    73.6k
    Protiv bunkera ne ide. Nije to sramota, nije nikad ni išlo.

Ali brate dragi, onda na treningu igraj A vs B ekipa, neka B igra ekstremni desetorodupli blok, pa ovi neka probijaju, pa vidi kako ide sa desetkom u međuliniji, pa ovo pa ono.

Svi, ali svi će nam igrati bunker jer je

A) jebeno najlakse i svaka seoska ekipa ga zna igrat
    B) ne možemo ga probit

Nisam ekspert nogometni, nisam trener, nisam nista, ali nešto se mora napraviti po tom pitanju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.