• Slepicka
    329
    ma nece nista mijenjat do 60te minute, klasika
  • cibona
    6.5k
    Ajde o nevistiću smo se napisali i načitali, vrapci na grani znaju da ne treba braniti, ali meni je veći problem postavka igre i činjenica da ne vidim nikakav napredak u protekla tri mjeseca.

Sporo, tromo, bezidejno, dosadno. Tako ja vidim našu momčad na terenu. Suprotno od onoga u što su nas uvjeravali na početku sezone. Tranzicija 0 bodova.
  • VolimDinamoOo
    107
    Nevjerojatno smo spori. podsjeca me tranzicija i golman na ten hagov united
  • Kumerle
    1.8k
    Moramo ovo okrenut. Malmo je baš slab.
  • Crni86
    16.3k
    Dobro nas je Malmo skautiraoXpert1992

Ovo je tesko bilo.

Stanes na svojih 30 metara i cekas. Zabit cemo si ga sami ako nista drugo.
  • Masto
    299
    Nista bacanje na glavu drugo poluvrijeme i to je to
    Ovi su loši, samo potez viška napravit i to je to
  • Keyser Soze
    16.6k
    Igra općenito loša, ne možeš imat ovakvu igru toliko dugo protiv niskog bloka
  • Pacho
    8.9k

Di bi tek bili da nas izvlaci... Ovaj nas ubije svaku drugu utakmicu. Da imamo HNL prosjek na golu bi imali valjda 4 boda vise u ligi i 0-0 trenutno.
  • Niko1986
    4.2k
    Utakmica bez prave prilike, naš udarac iz kornera njihov golman obrani. Naš golman s loptom uđe u gol. To je razlika.
  • miro
    7.7k
    Isuse...sad gledam, pa on je fulo rukom i ovu drugu loptu od stative....ne mogu....ma nek brani zauvijek
  • Filip B
    83
    Mislim svi decki s klupe se loptaraju, ja ne vidim da se itko sprema uci..
  • Zg123
    2.7k
    Vidi li netko razliku izmedju Jakira i Kove??
  • Murtidzg
    413
    uFwbvx.gif

Evo sami prosudite... opet ide skakanje u mjestu gdje ostaje kratak.
    I onda mu lopta prek ruke ulazi u gol...
  • rioda
    10.9k
    Kulenovića što prije unutra, ovi će sad još defanzivnije igrati
  • Crni86
    16.3k
    Mi ako ovo zelimo pobjediti na poluvremenu mora uc neka desetka. Moramo pocet radit nered po meduprostoru inace se mozgu sergi i mckenna do sutra dodavat.

a gle reakciju nasih igraca. Lopta ide malmasi natrcavaju na loptu, nasi stoje. Majko isuova tak i izgledamo cijelu utakmicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.