• Crni86
    16.3k
    65% posjeda lopte i jedino prilika domingeza iz kornera. Ostalo neke poluprilike i to u prvih 25 minuta. Tak smo otprilike nekako i protiv osijeka izgledali - do 25 minute nesto a nakon toga nista.
  • miro
    7.7k
    Zajc isto za kurac, sve kaje mogo podvalit je fulo
  • prefontaine
    4.7k
    Njemu nije dao samo tko nije pucao.
  • kajjaznam
    265
    lol, pa nisam znao da HNL igramo.
    Tipična HNL tekma
  • NKDZ86
    6.1k
    Statistika na poluvremenu, sramota, 3x bolji od njih i gubimo.
    Vinlof, Stojke, Kulenović unutra odmah
  • Benito
    1.3k
    Koji glupi gol iz prvog udarca...Nevistića neću komentirat. Nema smisla više ali okrenut ćemo ovo! Uvjeren sam
  • bobanzg
    71
    Dokle više alibi nogomet.... Svaka utakmica isto.
  • Ljubo
    155
    Mislim realno ovo se desi jer se bojimo postaviti ofanzivno i krenuti otvoreno pa šta bude, a ne mi klasika ziheraški pa se nadamo individualno nekom rješenju. Iz šupljeg u prazno ko u hnlu.
  • Markelo
    3.4k
    Očekivano teška utakmica. Kad je tako dobro je imat i golmana da te nekada izvuče ali mi taj luksuz nemamo
  • rioda
    10.9k
    Tri stranice komentara, a nitko da spomene Valinčića. Gdje je on kad njegov igrač zabija gol?
  • emilperska
    12.1k
    Nevistić je ove sezone grobar naših ambicija.
    Ako makneš utakmicu s Rijekom, u preostalih 12 utakmica nijedne smislene obrane + kiks svaka druga..
  • mrgud
    545
    Šta je Nevistić kriv.Da li se on sam stavlja na gol ili to netko drugi radi.Van forme je ali onaj koji bi to trebao vidjeti i zato ovo gledamo
  • IceMan
    3.6k
    Ne zelim biti ni prekricitan, mozemo ovo okrenuti.

Al moram priznat da neznam kad smo protiv slabijeg protivnika igrali. Cak sam se iznenadio kolko su losi.

Ajmo po prekokret!!
  • ElDorado
    6.4k
    Na stadionu sam. Ljubo je katastrofa. Pokrili su nam bokove kroz sredinu nemremo prdnut. Svi mi to vidimo ali Kova dere po svome. I drzi ovog smijesnog golmana. Do kada?! Jedne akcije kroz sredinu nije bilo a krila stalno duplirana. Jel to netko vidi? Pa ovo smijesni korneri s dodavanjima. Čemu to?!
    Dominguez jedini koji igra u dubinu.
    Baš sam bijesan jer ovi su nikakvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.