• Krizy
    63k
    Bolji postotak obrana Omeyer u rukometu protiv nas imao nego Nevistić u nogometu.
    11/23 posljednja udarca na Dinamov gol su rezultirala pogotkom.
  • Filip B
    83
    koliko vidim s tribine, stojke i vidovic se ne zagrijavaju.

Ovi doslovno pojma nemaju i slucajno zabiju gol. Nevistic je ispricana prica. Ovo je relativno nesretan fliper, ali da makar jednu jebeno obrani. Bit ce tesko okrenut jer ce ovi jos jedan autobus sad parkirat na ovaj vec naparkirani
  • Zvonkec
    379
    Igra ko protiv lokomotive i osjeka, zajc 3x petlja sam sebe u 16ercu, lisica se nije pojavio, nevesić klasika
  • Efes Pilsen
    13.2k
    daj navijaj, pusti Zajca :lol:
  • tp1997
    2.2k
    Sedam utakmica za redom mi primamo gol. Koliko ćemo još trpiti ovog amatera?
  • Chempers
    917
    Slovan od prošle godine je Barcelona za ove panjeve. Samo što smo mi smiješni protiv svakog tko stane u blok
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Je, sam je kriv. Da mu svi u klubu neizmjerno vjeruju već je i sam mogao reć jebote fakat ne zaslužujem i dajem otkaz.
  • MarK
    1.1k
    Ovo je naš veliki problem koji polako uviđaju svi protivnici. Prepusti nam posjed i čekaj kontru.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    I tak... HNL vibes...
  • kajjaznam
    265
    Villar umjesto Ljube, treba netko ko će podvalit loptu,a on to zna
  • Alkmar1312
    140
    Da nije Neva zalutao u no go zonu prije tekme?
  • BigZ
    736
    Igramo pickasto.
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Kova je već vikao da samo trebaju biti strpljivi da se otvori negdje prostor dok mi vrtimo loptu po njihovih 30 jer nemamo ideje kako podvaliti loptu ili napraviti višak na postavljenu obranu sa Mišićem, Zajcem i Ljubičićem. Ne dao Bog da se možda igra sa desetkom ili nekim okomitijim igračima.

Drugo poluvrijeme će biti muka, a na kraju ćemo žaliti za propuštenim prilikama kojih nije ni bilo, protiv baš inferiorne ekipe.
  • Xpert1992
    66
    Dobro nas je Malmo skautirao, to im se mora priznat. Dupliraju nam krila a mi od tog zivimo. Doslovno pokusavamo cijelo vrijeme nekako dovest loptu do krila ali tesko je jer nemaju prostora. No, dobra je stvar da se to korekcijom u poluvremenu moze rijesiti. Ako je Stojkovic spreman, treba ga ubaciti jer je Ljubicic danas previse statican, a mi jednostavno moramo pocet gurat loptu kroz sredinu. Vinlof bi takodjer bio dobar odabir da ih rasirimo pa da bude vise prostora kroz sredinu. Mozemo mi to, individualno smo puno bolja momcad.
  • Dadox
    1.1k
    Baš sam to htio napisati.Alko zapne ruku će im uvijek pružiti Neva.Pritom ne mislim da je sada krivac za gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.