• Keyser Soze
    16.5k
    Heja Heja Cibosi!!!
  • Sibirski plavac
    6.9k
    Prekrasna večer u Draženovom domu. Druga europska pobjeda zaredom, i to protiv kluba koji je prošlog vikenda u francuskom prvenstvu igrao do samog kraja egal utakmicu sa Parisom koji je Euroligaš.

Atmosfera sjajna, podsjetila na neka ljepša vremena. One dvije Radovčićeve trice u zadnjoj minuti vrhunac koji je zapalio cijelu dvoranu. :fire:
    Roberson doktor košarke, zasad pun pogodak njegovo dovođenje. Šiško danas ostao dužnik, inače ima finu ruku, danas ga nije išlo. Hepa neočekivani junak, zabio par bitnih trica.
    Dodat ovoj ekipi još jednog ozbiljnog centra i na konju smo.

Šteta kaj je iduća domaća eu tekma tek sredinom studenog. Lako se naviknut na ovakvu atmosferu, ali onda dosta teže vratiti se u realnost da će te protiv nekakvog Alkara ili Samobora gledat valjda 100 ljudi u dvorani (nadam se da sam u krivu).

Još jednom ,nek se izašlo iz one komšijske lige. Koji k će nam sudjeljovanje u natjecanju s nekakvim FMPovima, Megama, Igokeama. Ovdje imamo priliku igrati sa ekipama iz ozbiljnih liga, a evo i pobjediti ih. Cibona pripada Europi, a ne nekakvim zaseocima i gradićima iz komšiluka.

Palac gore za light show na predstavljanju igrača na početku, i za one likove (i jednu žensku) kaj su na poluvremenu zakucavali, odlični su.
  • cibona
    6.5k
    Čestitke najvećem hrvatskom košarkaškom klubu na velikoj pobjedi! Heja heja Cibosi :cheer:

Fantastična atmosfera, a na utakmicu su došli i dinamovi igrači (Midražija) koji itekako znaju koji je njihov bratski klub.

Nikad cibona nestati neće! Očito je neuništiva.
  • emilperska
    12.1k
    Kad je Okorn trener bio najveća antikošarka al pobjeda u finalu protiv Zadra... Reklama kao bubanj bila ekstremno jaka priča.Bruh

Baš zbog toga mi je i najdraži. Klub koji je igrao Euroligu, top 16 Eurolige, 3. mjesto u Eurokupu, kroz cijeli taj period nije uspio stvoriti bazu navijača jer je uvijek grad bio Cibonin, do razine da je pobjegao iz grada.Mathiasovi Chageri

Finale 2012. s njima je isto legendardno. Mislim 3 1 za nas. Digli ga u dvojci. Cijela dvorana za nas. Repeša bio trener pa odmaglio za Unicaju. Navijanje je bilo kao da igra Dinamo, a cijela dvorana je jedan veliki Istok Maksimira :lol:
  • Keyser Soze
    16.5k
    Meni najjača 2019. kad smo okrenuli -17 u zadnjih 5 minuta na 3:0 u seriji, gorila je dvojka doma sportova.
  • Zagreb1992
    2.7k
    Svašta bi mogao napisati ali samo ću reći jednu stvar ...Dečki su ekipaa ....Krešo je mogao preuzeti zasluge i biti egoističan al nije ..Lončar zadnja 2 dana bio bolestan ..stisnuo zube danas i igrao ..Krešo pohvalio i njega i Šiška koji su bili loši ...al tu se vidi kolika su ekipa i koja je pozitiva među njima

Fali tu jedan atletični centar i iskusni šuter za nešto bolje

a što se tiče finala .. 2019 kad je pao onaj koš je bilo sve..Ne znam kad sam vidio dvoranu u ekstazi na najjače
  • emilperska
    12.1k

Da da to smo komentirali gore.

Pilepić, Bilinovac i Gilbert autori preokreta ako se ne varam..
    Dvojka je eksplodirala. Još standardno vrijeđanje Krušlina da je izdajnik. I on i Rimac i Bošnjak.

Ma cudo tekma. Ponovilo se!

Tu sam bar malu satisfakciju dobio za Kecmana kojeg sam iz prvog reda gledao nažalost..
  • emilperska
    12.1k
    Sad ste me toliko nabrijali da idem snimku te četvrte tekme 2019. zadnjih pet minuta odvrtit po deseti put hahaha...
  • Zagreb1992
    2.7k

https://www.youtube.com/watch?v=XMCnctdUK_E

al comeback nakon 20ak razlike minusa i onda ono ludilo
  • NitkoBitan
    32.4k
    Kad ce gradski derbi Cibone i Dinama da se prebrojimo :cool:

Nisam ljubitelj kosarke al valja doc podrzat ispravnu pricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.