• Agramc
    73
    Cibona pobijedila dijon
    Bravo cibonasi :strong:
  • emilperska
    12.1k
    Predivna atmosfera i pjesma na kraju..

Ovaj klub baš ima dušu, jednostavno je neuništiv..
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Ova europska pobjeda, ovaj Draženov dom koji se ori i ekipa koja se baca na glavu me vratila baš dvadeset godina unatrag. Može biti četvrta liga europske košarke, može biti natjecanje kakvo je, no nebitno, Cibona je neuništiva.

Šteta zbog svih uhljeba koji su doveli ovaj klub tamo gdje je završio. Zagreb treba jaku Cibonu i Zagreb je Cibona, svaki znak života ovog kluba, pa koliko malen bio, je dobar znak.

Heja heja Cibosi!
  • emilperska
    12.1k

Nevjerojatno je koliko malo treba da se stvori zanos oko Cibone. Ali baš malo..
    Kroz Zagreb su prodefilirali razni klubovi, ali uvijek se na kraju sve svodilo na nju..
    Taj neki miris djetinjstva, nakrcanog Draženovog doma i kako redovno padaju Barcelone, Maccabiji je nepoderiv. Euro trofeji su bili prije mog rođenja, ali taj legacy je vječan. Vidjeli smo sad ovo gostovanje u Slovačkoj, koliko 40 godina kasnije znači Cibona i ovakva poluraspadnuta..

Baš kult!
  • Bruh
    1.1k
    Joj da do iduće kući ostanemo u igri da izgori sve
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Heja heja Cibosi , kako je lijepo vidjeti ljude na tribinama ,obalu lijepu atmosferu ponovo. Za mene uvijek Cibona
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Nevjerojatno je koliko malo treba da se stvori zanos oko Cibone. Ali baš malo..emilperska

Zagreb ima neraskidivu vezu sa par kluba koji su utkani u DNK grada, to su Dinamo, Cibona, RK Zagreb, Mladost i Medveščak. Mogu proći godine, kod nekih i desetljeća, ali uvijek malo treba Zagrebu da se zapali.

Meni najdraži moment kod tog kratkog fitilja koji se lako zapali je svakako ono finale prvenstva, 18/19 kad se pomela Cedevita u finalu, dvaput na domaćoj Cedevitinoj utakmici krcata dvojka, cijela dvorana za Cibonu i naslov prvaka nakon 6 godina. Gorilo je svaku utakmicu u finalu.
  • emilperska
    12.1k
    Meni najdraži moment kod tog kratkog fitilja koji se lako zapali je svakako ono finale prvenstva, 18/19 kad se pomela Cedevita u finalu, dvaput na domaćoj Cedevitinoj utakmici krcata dvojkaMathiasovi Chageri

Bio sam na sve 4 tada. To se taman spojilo s onom prvom Bjeličinom sezonom. Baš teška euforija za Plavi ZG + bježanje Cedevite iz Zagreba..

Lijep je bio i onaj zadnji naslov 2022. Čač Mač pokorio tovare, Cibona Zadar, krcat Dražen sve 3 tekme na + 35..
  • Bruh
    1.1k
    Kad je Okorn trener bio najveća antikošarka al pobjeda u finalu protiv Zadra... Reklama kao bubanj bila ekstremno jaka priča.
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    bježanje Cedevite iz Zagreba..emilperska

Baš zbog toga mi je i najdraži. Klub koji je igrao Euroligu, top 16 Eurolige, 3. mjesto u Eurokupu, kroz cijeli taj period nije uspio stvoriti bazu navijača jer je uvijek grad bio Cibonin, do razine da je pobjegao iz grada.

Nadam se da će Cibona dobiti stabilno vodstvo, riješiti dugove i biti opet velika i jaka, pa da opet šamaramo neke nove Lottomatice, Montepaschije, Efes Pilsene i Tau Ceramice u Draženovom domu.
  • Tom Hanks
    4.2k
    Britanski borac naglasio je kako iza njegovog stava stoji osobno načelo i poštovanje prema ljudima s kojima dijeli dvoranu:
    “Imam svoje pravilo ako je netko bio u mojoj kući, upoznao moju obitelj ili ja njegovu, ne mogu zamisliti da se borim protiv te osobe. To mi jednostavno nije prirodno.”

https://net.hr/sport/klub-boraca/ufc-prvak-otkrio-sto-stvarno-misli-o-borbi-s-delijom-govorio-sam-iskreno-iz-srca-f9cfa211-aea5-11f0-8210-9600040c8f8e
  • Ludovic IX
    10.1k
    evo danas pao dijon..ide se u pravom smjeru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.