• Droljo
    22k
    Stvarno derete to gdje se igra između 2 i 6 sekundi pa pola minute do minutu pauza pa opet tako do kraja? Niste normal
  • NerminB
    29
    Da, da.. Comeback patriotsa protiv falconsa i tata brady, jedan od najboljih trenutaka u svijetu sporta. Sad guraju onog ljigu mahomesa, iako je strasan qb ali ne mogu ga ocima. Sve u svemu dobar sport za ispratiti
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Decki, jel ima kakav kvalitetan PPV za F1? Sve sto guglam baca mjesecne i godisnje pretplate, a to me ne zanima. Utrka je u pristojno vrijeme i htio bi ispratit to. Znaci, ne ilegalni stream ili IPTV.
    DAZN nema ili ja ne vidim.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Sad guraju onog ljigu mahomesaNerminB

Obožavatelji Bradya ga ne mogu smislit jer ne mogu podnjet da postoji QB kojeg uspoređuju s njim. Lik je top igrač, a sad reći da je ljiga ne znam zašto.
  • NerminB
    29
    Ma slozit ces se da su pocesto sudije svirale kontraverzne odluke u korist chiefsa pa mozda zato etiketiram mahomesa, istina nepotrebno. Svakako nakon bradya najbolji qb bez pogovora.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Mislim da tome doprinosi to što mu je brat teška budala i što je lice Taylor Swift prošle godine privatiziralo tv ekrane.
  • NerminB
    29
    To je tek bolno gledati. Taylor-kielce vise na ekranu od bilo koje utakmice. Uzas.
  • Pacho
    8.5k
    Najvise iritira sto ga suci tretiraju kao QB-a u pocketu i kada trci s loptom.
  • Peškaman
    8k

Pošaljem ti u inbox,imaš i DAZN i SkySport.
  • Jima
    797
    Samo za Green Bay. Posljednji klub u vlasništvu navijača.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Sinoć je i Ivica TerrorTrušček razbio Nijemca u gostima u koelnu i to prva runda . Kakav kralj. Kad ga svi otpišu on sve razuvjeri. Čovjek je legenda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.