• Teofil Kateran
    3.4k
    Ne moramo mi nistaNitkoBitan

Naravno da ne moramo, ali nakon FCSB doma bi ovo trebala biti najlakša utakmica do kraja, Malmo hvata zaostatak u prvenstvu gdje nisu najbolji ove sezone, treba to iskoristit.

Pa logično je da nemreš sjebat u gostima kod reala.Droljo

Vidjeli smo prošle godine u Munchenu kak se nemre sjebat u gostima protiv Bayerna :lol:
  • Dzoni
    2.4k
    Koliko god da je ovo Europa, Skandinavska ekipa, povijesno nismo dobri tamo, a i generalno u gostima u Europi, mi smo 1.u EL, oni 36. To smo i mi i oni pokazali i zaslužili svojim predstavama u Europi i mora se učiniti sve da se uzme 3 boda
  • Droljo
    22.1k
    Ma stat iza. Čvrsto, tvrdo (skandinavski) pa nek igraju švedi. Dat im loptu. Ubit ih na tranziciju.
  • Infinity
    19.9k
    Kad sam rekao da predvidam 14 bodova u skupinama bio sam ludak.rokikaciga

Ja sam rekao 16 do 18 :lol:
  • Droljo
    22.1k
    Ajmo mi 9 skupit ovaj tjedan pa smo mirni...
  • pešća
    521
    Tek onda postajemo nemirni. Trebat će nas štipat za obraze da se vratimo u HNL realnost. Već je sad popularna fraza "top 8".
  • Fan
    1.6k
    Ma stat iza. Čvrsto, tvrdo (skandinavski) pa nek igraju švedi. Dat im loptu. Ubit ih na tranziciju.Droljo

Ovo.
    Ne smijemo pokušat napast i igrat otvoreno, al bez zajebancije.
    Kolko god svi želimo gledat takav Dinamo, nismo spremni na to.
    Napravit zid i spamat polukontre i kontre i dobivamo 2 razlike, kvalitativno nisu dovoljno jaki da probiju polubunker.
  • marcio amoroso
    46.4k
    Ovo je realno tekma za prolaz dalje. Sa 9 bodova u prve tri tekme je gotovo nemoguće ne proći u top 24. Velika, baš velika prilika i bilo bi ju dobro iskoristiti.

Ne znam koji su planovi trenera Malmoea, ali znam da im tri kola prije kraja visi izlazak u Europu i da za vikend imaju Hammarby doma koji je sigurno drugi. Hoće li oni rotirati, čuvati se za tu tekmu ne znam.
  • DiddyGuela
    4.7k
    Kroz razgovor sa prijateljima dobio sam dojam kao da su svi vec upisali nova 3 boda. Poprilicno cudna atmosfera pred Europsku utakmicu.

Treba imati na umu da je Malmo do prije par dana bio aktualni prvak svoje drzave, mi recimo ismo. Ok, oni jesu u losoj formi i generalno igraju losu sezonu ali oni su i dalje vrlo ozbiljan protivnik. Svatko ko prati bilokoju Skandinavsku ligu moze potvrditi da se tamo igra puno brzim tempom nego u HNLu. To je nesto na sto mi nismo naviknuti.

Ceka nas teska utakmica i eventualni "kiks" nikako ne bi bio razlog za dramu. Puno je jos utakmica pred nama a vec sada imamo zalihu bodova.
  • Filip B
    79
    Sigurno trener i momcad nisu upisali 3 boda unaprijed, ali treba i biti realan. Europska liga je natjecanje po mjeri za Dinamo. Od suparnika, Fener, Betis i Lille su nominalno jaci od Dinama, ostali su klubovi ispod ili na Dinamovoj razini. Malmö se treba pobijediti u 7/10 utakmica ako smatramo Dinamo srednjim europskim klubom. Malmö je 135. po koeficijentu, nakon dvije utakmice zadnji u Europa ligi, Dinamo je 48. i 1.

Znaci nije nitko bahat, nego je realno. Dinamo je u uzlaznoj putanji, Malmö stagnira ili po pokazanom u prvenstvu ide na losije, u odnosu na proslu sezonu. Ako smo mogli Slovan i Salzburg maznut u gostima prosle sezone, budemo i ovo ako budu pravi. Naravno, osim ako ne bude neka blamaza, nije drama ni i izgubit u gostima. S obzirom kako nam steka kreativa kad napadamo, mozda je bolji recept prepustiti inicijativu domacinu i pregazit ih tranzicijom kao i prethodne dve europske utakmice.
  • fakin
    1.5k
    ma kakav kiks, idemo po potvrdu prvog mjesta i feštu nakon utakmice u švedskom islamabadu.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Olako se shvaća Malmö, ne bih rekao da smo mi nekakvi favoriti na njihovom terenu. Moguća su sva tri znaka, super bi bilo da dobijemo ali je malo čudno da se stvara nekakva atmosfera pred utakmicu prema kojoj će mnogi biti razočarani ako ne dobijemo a to nije baš tako jednostavno.
  • deda
    42k
    Naravno, to je momčad minimalno u razini tovara, Maccabija ili Rijeke.
  • Crusades
    19.4k
    Bio bih nezadovoljan jedino s porazom. Ostalo kak bude bude. Steaua doma i netko od Betisa/Celte da ih maznemo kući i ja presretan.
  • Peškaman
    8k
    Malmo će igrati bez drugog najskupljeg igrača u rosteru zbog crvenog kartona prošlo kolo, veznjaka L.B. Johnsena kao i mladog napadača Gudjohnsena.
    Ako se dobro sjećam na istoj utakmici im se ozlijedio još jedan igrač, Christiansen,ne znam hoće li biti u rosteru ali još uvijek nije odigrao minute nakon te utakmice.
    Njihov najbolji napadač Botheim je već duže vrijeme ozlijeđen.

Zadnja linija će im sasvim sigurno biti Busanello - Rosler - Jansson - Stryger Larsen.
    Ako će raditi kakvu rotaciju moguće je da će Crnogorac Đurić početi umjesto jednog od dva stopera.
    Također mislim da je sigurna opcija u napadu Ekong,bivši igrač Istre jer su ostali napadači ili ozlijeđeni ili suspendirani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.