• Mr Anderson
    14.5k
    Mali offtopic, ali moram spomenut kak zbrajaju rezultate u Njemačkoj u mlađim dobnim skupinama u rukometu.

Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru.
    nemapredaje

Kod nas se u nogometu do limača ne navode strijelci na utakmicama, tek od mlađih pionira.
  • prefontaine
    4.6k
    Kod nas se za vrijeme utakmice limača roditelji između sebe popičkaraju jer malac nije dodao loptu igraču koji je bio u izglednoj situaciji.
  • rupke
    249

što su mlađe kategorije to su roditelji gori, pogotovo mame
  • fakin
    1.5k
    Dinamo je ove sezone odigrao 12 utakmica (ne računam kup protiv amatera).
    Imamo omjer 9 pobjeda, 1 remi i 2 poraza - 28 bodova
    Gol razlika 28:10

Malmo u zadnjih 12 utakmica (izuzev kupa protiv nizeligasa) ima omjer:
    5 pobjeda, 3 remija i 4 poraza - 18 bodova
    Gol razlika 19:16

Od toga igrali smo 6 utakmica u gostima i imamo 4 pobjede, 1 remi i 1 poraz.

Malmo od zadnjih 6 utakmica doma ima 2 pobjede, 2 remija i 2 poraza.
  • superSantos
    3.2k
    Oće bit navijanja u Švedskoj, da znam dal da idem?
  • NerminB
    50
    Sretno svima gore, po pobjedu :strong:
  • Infinity
    19.9k
    Mozda bih nakon dvije pobjede bio zadovoljan bodom, jer je to odlican start, ali je Malmo u uzasnoj formi i sad me nekako sve podsjeca na Anderlecht. Imam osjecaj da cemo dobiti s rutinskih 2-0.

Mislim da nas ni @Droljo nece sprijeciti da uzmemo tri boda.
  • Kepec
    7.3k
    Malo sam ljut jer je 64353 komentara o ne navijanju Boysa i lošoj igri protiv Osijeka sakrilo ovaj dragulj od uvoda u temu za tekmu u Švedskoj. Svaka čast Krizy, šteta kaj će ti temu upropastit komentari poput
    "Uhhhhhh"
    "Ajoooooojjj"
    "Loše igramo"
    "Usrali smo se"
    "Gooooool"
    "Stisli su nas"
    "Mijenjaj ovog Hoxhu"
    "Eto 1-1"
    "Treba nam novi golman"
    "Zašto igra ovaj stoperski par"
    "Evo vam Bobana i to vaše proljeće"
    "Kad će zamjene"
    "Treba nam gol"
    "Mijenjaj"
    "Daj Mudražiju"
    "Goooool"
    "Opet Nevistić i ispucavanja"
    "Pobjedaaaa"
    "Uh, kraj, ali nebu ovo dobro"
    "Loše, bodove piši igru briši"
    "Bit će teško protiv Vukovara"
  • emilperska
    12.1k
    Koef na Malmo pada vec drugi dan. To ionako ima prije svega veze s uplatama, ali očito su kladioničari nanjušili da je bio precijenjen. Pa sad pada na Malmo i raste na Diname iako je GNK i dalje po kladarama favorit.
  • rokikaciga
    6.4k
    Plitak potok.

Kad sam rekao da predvidam 14 bodova u skupinama bio sam ludak.
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Uvijek me više strah bilo ovakvih utakmica gdje moramo uzeti 3 boda i gdje smo favoriti nego tipa utakmica protiv Lillea i Betisa. Nadam se da će sve proći dobro, Malmo je dosta oslabljen za ovu utakmicu i bilo bi iznenađenje da nam uzmu bod(ove). Pobjeda ovdje je ključna ako se ide napasti potencijalni ulazak u top 8.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Uvijek me više strah bilo ovakvih utakmica gdje moramo uzeti 3 bodaTeofil Kateran

Ne moramo mi nista. Bod u gostima pjesma u autobusu.
  • emilperska
    12.1k
    Malmo je dosta oslabljen za ovu utakmicuTeofil Kateran

Ovaj derbi za vikend su dobili bez ova 2 suspendirana za susret nama. Uspio sam se natjerat highlightse pogledat. Brz je to nogomet.

Trener im je Balkanac/Musliman/Bošnjak, posebno nabrijan na ovo. Danas gostuje btw kod Denisa u podcastu, bit ce zanimljivo poslušat..
  • deda
    42k
    Bit će to teška tekma nikakav plitak potok. Ovi traze iskupljenje za lošu sezonu.
  • Droljo
    22.1k
    Uvijek me više strah bilo ovakvih utakmica gdje moramo uzeti 3 boda i gdje smo favoriti nego tipa utakmica protiv Lillea i Betisa.Teofil Kateran

Pa logično je da nemreš sjebat u gostima kod reala...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.