Ma nije problem zamjena dok je lopta na našoj polovici nego još jedna u nizu kretenskih reakcija kod prekida gdje nitko nikoga ne čuva, to se proteže još od Varaždina, hajduk je najbolju šanse imao upravo iz brzih prekida...i dalje se ne poduzima ništa po tom pitanju. — San Lorenzo
Nismo niti u buildupu. Jucer opet napucavanja Nevistića. Ne žekim to gledati. Kao niti toliko povratnih Nevistiću i dalje. — ElDorado
Jučerašnji gol koji smo primili osim igračima ide i Kovi na dušu. Raditi izmjene dok protivnik ima aut u tvojoj polovici, trećini je nešto što se ne radi. To nitko nije spomenuo, nadam se da mu je to bila škola i da se neće ponoviti. — Kermit
Evo posipam se pepelom. Kova je najbolji trener na svijetu i bezgrešan je. — Kermit
bar mi se čini da je igrao ofenzivniji nogomet od ovog što gledamo danas. — Fan
Ali eto, zato sam i samo napisao da mi se čini, možda mi je samo tako ostalo u krivom sjećanju jer smo uzeli ligu, al da, dojma sam da smo puno više šansi stvarali (iako manje zabijali) tada nego sada. — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.