• Tom Hanks
    4.2k
    Glupost,nije tema a neće bit dozvoljeno negdje drugdje o tome pričati tako da najbolje završit sa time kako se vec i završilo
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

"Glupost" je inače kvalitetan doprinos komentiranju. Elhamdulillah su pametniji od nas odradili tu temu već stoljeća i tisućljeća pa svatko sam može provjerit tko priča gluposti.
  • vjeko1701
    19.9k
    Dinamo Zagreb 2025./2026. - O svemu pomalo
  • jp23
    3.4k
    image.png

Zar smo uveli opet cashless? Šta nije to ukinuto?
  • Fan
    1.6k
    Puno bodova ćemo izgubit ovu sezonu ovakvom igrom i vrijeme je da se pale alarmi, bez obzira na pobjedu.
    Ovo je sad već uzorak, ne slučajnost, i ovakve utakmice igramo sve lošije kako vrijeme odmiče.
    Protiv ekipa koje nas žele napast izgledamo vrlo dobro, čak i odlično, jer se znamo postavit i čekat rupe.
    Protiv ekipa koje napadamo, tj trebali bi napadat (a takve su 90% utakmica HNLa, uključujući danas Osijek) izgleda loše do katastrofalnog.
    Također treba uzet u obzir da je ovaj Osijek možda i najgora ekipa lige trenutno.
    Onaj ko stvarno voli Dinamo zna da ovo nije dovoljno dobro. I to ne pričam sad o efikasnosti, greškama, neuigranosti, za takve stvari treba vrijeme. Pričam o tome da se vidi da nema želje kod igrača i ja osobno ne vidim ništa bolje od pretprošle i prošle sezone, a itekako je obećano da će se barem to promijeniti. Odlični u Europi, nikakvi u HNLu. Puno toga je do igrača, ali nije SAMO do igrača, već meni izgleda da nemamo nekoga ko će te igrače motivirat da igraju kako spada.
    Za Europu i tekma protiv Hajduka ne brinem, znam da ću tu vidjet željan Dinamo, ali sve ostale tekme su na vagi i baš sam razočaran.
    Nedavno sam pisao da ne brinem zbog Dinama i Kovačevića, ali nakon ovakvih utakmica stvarno više ne znam kaj da mislim...
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Mogla se odigrat koja prijateljska u ovoj stanci, pokusat uigrat neku ofanzivniju varijantu sa Villarom, Mudrazijom, Stojkovicem, naci neku varijantu sa ofanzivnijim rasporedom u vezi. Mozda i bez Misica, zasto ne?
    Od samih treninga i repre pauza ocito ne ide nista.
    U vezi vrtimo isto stalno, a tu se stvara razlika.
  • Ijayi Atiemwen
    4.3k
    Pobijedili smo i sretan samo zbog tri boda, ali sve drugo je bilo loše. Dva gola iz dva udarca na gol, prvi gol iz kornera McKenna zvijer sve nosi i lagano posremi u gol. Drugi gol od Domingueza ide Malenici na dušu, snažan udarac ali u njegov kut i iz prevelike udaljenosti da bi si smijo dopustit da mu to uđe. Ostalo nismo ništa stvorili, nisu ni oni nama, ali možda zbog toga što su predzanja momčad lige. Osijek je trenutno možda i lošiji od Vukovara, a mi smo ih opet “na mišiće” pobjedili.

Nismo imali puno reprezentativaca i imali smo dovoljno vremena za se bolje spremit za ovu utakmicu, ovo jednostavno nije putokaz za dalje.

Za Malmo se ne brinem, pobjeđujemo s dva razlike, više me brine oranica u Vukovaru nakon Švedske. Kova molim te ne budi tvrdoglav i izrotitaj u Vukovaru.

Idemo dalje!
  • Keyser Soze
    16.5k
    Jednostavno nam fali igrač poput Vidovića ili Mudražije za probijanje blokova, puno bi lakše to išlo nego ovako s tri klasična vezna
  • mrgud
    544
    Možda ih dovedemo na zimu :rofl:
  • NORTE
    20.7k
    Stojković je baš bio loš protiv Osijeka i vjerujem da je izjava Kove najviše išla njega.
    Generalno odigrali smo loše drugo poluvrijeme.

Pohvala klubu što je objavljen broj izdanih ulaznica jer sustav prikazivanja online ulaznica nije radio pred tekmu pa mnogi nisu mogli otvorit qr kod.
  • emilperska
    12.1k
    Bodovi Dinama nakon odigranih prvih 10 HNL utakmica po sezonama (kazem odigranih 10 utakmica jer su nekad postojale odgode):

2020/2021 - 26 - Mamić - 6 euro utakmica
    2021/2022 - 23 - Krznar - 10 euro utakmica
    2022/2023 - 28 - Čačić - 8 euro utakmica + superkup
    2023/2024 - 19 - Biščan/Jakir - 8 euro utakmica + superkup
    2024/2025 - 20 - Jakir/Bjelica - 4 euro utakmice
    2025/2026 - 22 - Kovačević - 2 euro utakmice

Samo statistika bodova, bez ulaženja u kvalitetu igre i sreću/nesreću/ozljede..
  • M94
    2.1k
    TV serviser iznad svih. :cool:
  • Dinamo Sarajevo
    170
    "napali su me sa svih strana pa sam morao mijenjati" je izjava uvrijeđene mlade. Osim toga, očito ne razumijemo isto termin rotiranja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet