• Jurki
    20.1k
    ako se s ovom porukom samo 10 % ljudi osvijesti (kojima je svejedno di kupuju) da je bolje dati koji euro vise i kupiti u shopu nego na placu.. napravljen je top posao.
    Ljude treba educirati da kupuju u shopovima jer time pomazu klubu i/ili grupi.
    Siguran sam da se nebu nikoga diralo.. vec da ljudi malo razmisle kad pozele nekaj kupiti.. pa umjesto na plac, odu u shop.
    Neka represija i prisiljavanje ljudi da nekaj moraju bi bila kontraproduktivna.

Znam da bi takve stvari trebale rjesavati institucije.. jer mi je nepojmljivo da se ispred stadiona normalno prodaju laznjaci.. a policije pun k.. i da nikoga to ne tangira 5%.
    A kad bakica uz cestu prodaje sir.. odmah se najebu svi.. od porezne, carinske, sanitarne itd.
  • Derby
    530
    ↪Jurki da fakat. Tesko je definirat sto je to neoriginalni sal jer kak veli FrodoJePurger ima se salova koji su stari 30godina i nose se. Do u par godina unazat nisi ni imal kaj drugo ni kupiti jer nije bilo shopa. Ok,kuzim za ove sada kopije novih. Ali stari mislim da se tu nema kaj dirat.Thor

Očito se pod neoriginalni šal misli na šal koji nije iz dinamo shop ili bbb shopa.

Sjećam se prije 20-25 godina je bila borba sa takozvanim kroasan šalovima sa placa i poticalo se ljude da kupuju "originalne" šalove, prvenstveno bar šalove koji najljepše izgledaju na tribini.

A ovi pola-pola šalovi su nešto najgluplje što postoji.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Klub ima prekrasne salove i po vise nego korektnoj cijeni, 11-13 eura za clanove.

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/155/sal-navijacki-crni-d
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/156/sal-navijacki-dinamo-grb
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/161/sal-navijacki-dinamo-zagreb

Apsolutno treba njegovat kulturu kupovine sluzbenih stvari iz klupskog asortimana ili BBB fan shopa. Naravno da je i prihvatljivo odradit sebi neke stvari medu ekipom, ali prodaja neke znj kvalitete i profitiranje na klubu/grupi bi trebalo bit neprihvatljivo.

Osim ako su "veci igraci" u pitanju ne bi se trebalo upustat na pravnu razinu, ovi manji ce se prestat bavit time cim vide da prodaja ne ide, a to se stvara navijackom kulturom i navikama.

Ja se dan danas jezim na onu pomamu za "Najte kaj zamerit" majicama i koliko se tu love okrenulo. To je mogao i neki tovar odradit i pobrat vrhnje, a sa kakvih se sve stranica prodavalo...
  • Thor
    1.1k
    kuzim da. Ok mi je to da se ne kupuje na standu.
  • Droljo
    22k
    Klub ima prekrasne salove i po vise nego korektnoj cijeni,NitkoBitan

Istina. Nedavno sam si kupio šal nakon više od 30 godina...
  • Pacho
    8.4k
    Jel se moze ovaj razmjeniti?

il_fullxfull.3662650445_f6ra.jpg

Pitam za prijatelja
  • Thor
    1.1k
    tak sam i ja. Kupio pocetkom sezone novi navijacki sal nakon valjda 20 god. Dugo sam imao diadorin.
  • znajdatevolimja
    1.6k
    ( nažalost po meni)NKDZ86

Molim te mi ovo pojasni
  • Niko1986
    4.1k
    Inter u službenom izvještaju napisao da je za Sučića platio 15,5 milijuna eura. Ne piše jesu u to uračunati već neki bonusi.
  • NKDZ86
    5.9k
    volio bi da su svi vjernici i da žive svoju vjeru, mislim da bi svijet bi bio bolje mjesto. Ko se trudi bit praktični vjernik, zna što mislim
  • Droljo
    22k

Gle frende. Nekim ljudima ne treba vjera da bi znali razliku između dobra i zla te da bi se znali ponašati. Sve je u tebi i na tebi...
  • criticus
    5.1k
    Da bi efikasno raspravljali o moralu i izvoru istoga moramo se zapitati što su veliki filozofi antike lamentirali o istomu. Recimo Platon je bio ispred svog vremena i prorekao je:
    DANAS IGRA DINAMO!
  • puxigadjurdja
    2.5k

Δηναμό παίζει σήμερον.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Ovo je sad Pandorina kutija, ne znaš o moralu i dobru i zlu bez vjere. Čak I svi vrli etičari i filozofi iz prošlih stoljeća su samo reciklirali religijske principe koje su imali usađene kroz odrastanje. Zapravo jedan od boljih dokaza postojanja Boga
  • Droljo
    22k
    Ovo je sad Pandorina kutijaTvrdica McTvrdi

Da. Nisam trebao niti počinjati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url