ZGV
Droljo

jedan u nizu
Pozdrav ljudi.
Pitanje vezano uz kupnju nekretnine.
Ako je netko nedavno kupovao stan ili kucu, koliko ste uspjeli spustiti cijene od oglasene?
Citao sam nedavno da je promet nekretnina pao za 6,5% , a da je razlika izmedu realizirane i oglasene cijene dosta velika, veca od 20%.
Evo negdje sam i nasao da je razlika cak 38%.
Prosjek oglasene cijene je 3256 eura po kvadratu, a prosjek realizirane 2348. ( https://hr.bloombergadria.com/ekonomija/hrvatska/76209/razlika-izmedu-trazene-i-realizirane-cijene-stana-u-zagrebu-40-posto/news )
U procesu sam kupovine nekretnine, pa me zanimaju iskustva o 'skidanju' cijene od trazene. Koliko ste uspjeli skinuti, koliko ste ponudili, gdje ste se nasli, koje god informacije zelite podijeliti :)
Znam da je sve individualno, pa imam prijatelja koji su bez jebemti spustili za 20-30k, a opet imam neke koji su spustili cijenu jedva za 5k.
Pa evo zanima me malo veci uzorak :D — jedan u nizu
nemapredaje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.