• FrodoJePurger
    520
    Samo me zanima kaj sada znači original šal, jer puno prije je bilo raznih orginalnih dinamovih šalova koji danas kod nekih mogu proći kao "neorginalni" ako kužite kaj želim reći. I onda neki nabrijani na sjeveru dođe srat da nije orginal, a šal je stariji od njega.

Inače dobra inicijativa.
  • Jurki
    20.1k
    ne znam al je moguce uopce kupiti igdje stare Dinamove šalove.
    Vjerojatno se misli na ove nove koje se lako provjeri.. isto tak nebu netko nekome dosel srati, vec da se i na taj dio malo skrene paznja.. da ljudi prestanu kupovati na placu... nego da ih se potakne da kupuju u shopu.
  • MateG
    111
    Ne znam gdje pitati ovo ali, kad bi trebali doć bodovi za ustupanje ulaznice za Osijek? Napravio sam to već prije 3-4 dana, a za Vukovar sam dobio bodove istu sekundu kad sam ju ustupio
  • blue heart 72
    2.8k
    Znam da je preostalo jos puno vremena do derbija sa tovarima. Svejedno imam pitanje, kaj mislite u koje vrijeme bi mogla poceti tekma? Za sada stoji datum odigravanja subota 06.12 koji bu najvjerojatnije i ostal, posto u nadolazecem tjednu igramo sa Betisom
  • NKDZ86
    5.9k
    zbog visokog rizika i datuma, prognoza u 15h
  • Masto
    274
    sofa kaze u 16 sati otkuda im info nez
    Purgerski pozdrav
  • Madness
    51
    moguće i 05.12(petak), 18h. Zadnje 2 sezone u prvom dijelu prvenstva derbi se igrao petkom.
  • fakin
    1.4k
    Gotovo sigurno igrat ce se po danu. Znaci 15h 99%
  • blue heart 72
    2.8k
    Fala lepa decki na misljenju. Onda mi sve eventualne kombinacije i tumbanja na poslu ne vrijede nist, jer i da uspijem to sve istumbati avion bi mi sletio (ako ne bi bilo kasnjenja) u ZG u 17:05
  • NORTE
    20.7k
    Goda produljio ugovor.
    Ljetos je potpisao na samo godinu dana.
    Zbog toga mi je i nevjerojatno da je tek sada produžen ugovor iako su svi njime zadovoljni još od tekme u Rijeci kad je postao dio prvih 11, a startao je i u pobjedama nad Hajdugom, Fenerom i Maccabijem.
    Pozicija koja nam je skoro uvijek bila problem.
  • K3p
    340
    Meni je nevjerojatno da se uvijek netko nađe nesto prigovorit :wink:
  • NORTE
    20.7k

Ovo je forum, tu se pišu mišljenja navijača o događajima u klubu.
  • K3p
    340
    Sve 5. Samo me zasvrbi ovakvi komentari, jer se može iskomentirat da je lijepo da je to riješeno prije zimskog.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Jos nemamo slike novog travnjaka...
  • Thor
    1.1k
    da fakat. Tesko je definirat sto je to neoriginalni sal jer kak veli @FrodoJePurger ima se salova koji su stari 30godina i nose se. Do u par godina unazat nisi ni imal kaj drugo ni kupiti jer nije bilo shopa. Ok,kuzim za ove sada kopije novih. Ali stari mislim da se tu nema kaj dirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet