• Dzoni
    2.3k

Odvjetnik mi savjetuje da ne napišem ono što mislim o autoru teksta i njegovoj obitelji
  • Alkmar1312
    128
    Hugo Boss je proizvodio odijela nacistima, Porsche motore ako se ne varam, kakav je to jadni argument od strane sekte nevjerojatno, jedino u cemu su sposobni je vracati se na naciste-ustase-fasiste jer tako svoju zaludenu masu drze uz sebe...pa nek se ljudi razmisle dal treba ici glasati...
  • Sajla
    14.2k
    Zanimljivo kako mu nije upitno zašto jedan Luka Kaliterna ima ulicu u Zagrebu?Sibirski plavac

da Bernard Vukas ne bude usamljen
  • Hnlovac
    3.6k
    Pa zapravo je ta rasprava upecala sve spektre, i lijeve i desne. 95% rasprava na gradskoj razini su još uvijek ustaše i partizani.

S jedne strane Boricka i ostali debosi koji broje ko ide u Crkvu, s druge strane Jonjic koji je rekao da se planira kandidirati isključivo na bazi ideologije

Npr, mene zanima ima li ikakav program vezan uz daljnju revitalitaciju Sljemena, također može li se postići dogovor sa HEPom da se bandere izmjeste na rubove plocnika tj da nisu usred plocnika, te može li se parking cistoce izmjestit s Heinzelove i tamo roknut reprezentativni neboderi

Za imena ulica me boli racku, kaj se mene tiče nek na Tresnjevci budu Luburiceva i Bobanova, imena ulica su mi 116. na prioritetima uz vegansku prehranu u vrtićima
  • cibona
    6.5k
    S jedne strane Boricka i ostali debosi koji broje ko ide u Crkvu, s druge strane Jonjic koji je rekao da se planira kandidirati isključivo na bazi ideologijeHnlovac

Sramota je u istu rečenicu staviti otvorenu simpatizerku partizansko komunističkog pokolja i gospodina Jonjića i govoriti da spadaju pod isti koš. Uostalom, kladim se da nisi ni pročitao njegov program jer da jesi, vidio bi da su u prvom planu bili upravo komunalni problemi.

A izbori za glavni grad Hrvatske, u kojem živi oko 800 tisuća stanovnika, nisu komunalni. Onaj tko to kaže svjesno laže ili je nesvjesno naivan. To može proći u manjim sredinama, ali u Zagrebu nikako.
  • Marktwain
    938
    Jebeš komunalije i kvalitetu života u kakti metropoli, bitno da je ideologija ispravna, bilo lijeva ili desna.
  • Hnlovac
    3.6k

Svi u prvom planu imaju "komunalne rjesenja" da bi bilo legit. Ja covjekov izbor apsolutno poštujem, i bazu na kojoj se kandidirao, ali bolje bi bilo tu energiju okupiti na parlamentarnom razini nego na gradskoj (gdje vidimo nije uspjelo)
    ali ja prošle izbore nisam našao kandidata koji gleda vecinom infrastrukturu

Također, nisu komunqlni problemi samo smeće, Gotovo se nitko u gradu ne bavi kaj napraviti s uređenjem Rijeke Save, pravim priuštivim stanovanjem, subvencijom sporta za djecu

Meni su izbori bili ITEKAKO komunalni, i prvi kandidat koji 2028. bude imao program koji će cekirati sve kutije kma moj glas

Također:

Je li se itko u ovom gradu ima muda pozabaviti s grafitima na fasadama? Ijedna opcija?
  • vjeko1701
    19.8k
    jedino u cemu su sposobni je vracati se na naciste-ustase-fasisteAlkmar1312

Pa jednim potezom postigli sve kaj žele. Pogodovanje najekstremnijim djelom svojih glasača plus sad će se ljudi svađati i o onima koji se miču i onima koji ih zamjenjuju.

Politika 1.01
  • Hnlovac
    3.6k
    Evo jedan primjer o čem pricam

images-7.jpg
    Možeš ti obnoviti fasadu 17x ako će ju stoka zasarati idućih tjedana. Više manje bilo gdje drugdje na zapadu (osim vljd Napulja, Brisala i ostalih propali gradova) toga ima puno manje

Di su redari? Di je policija? Di su grad i država? Koliko sam vidio na proslim izborima grafitima se pozabaviti nije nitko

Bero - 0
    Selakica - 0
    Senf - 0
    Jonjic - 0
    Herman -0
    Kalinic -0
    Lovric -0

Pokušali su nas austrijanci ukrotit i civilizirat, ali očito nije dovoljno vremena prošlo. Sve kaj smo dobro dobili od njih bumo uspjeli razj**at
  • Probirštift
    1.1k
    Kako mrzim to glupo tagiranje koje nema ni trunke ljepote ni kreativnosti
    Ajde da barem nauče crtat i radit grafite al ne
    Minimalni trud za škrabotinu koju nitko nemre pročitati samo da zaseru nešto
    Za kaznu po prstima s energetskim kabelom
  • Masto
    274
    treba im posla nać to im je teška kazna
  • Crusades
    19.3k
    Kod skretanja sa Slavonske na Heinzelovu se napokon "odrezao" onaj komad betona, tj nogostupa koji je 3 trake sužavao u 2 pa bi nakon 20m opet bile 3 trake. Sad su cijelim dijelom 3 trake ajmo rec. Svaki put me iritiralo to koliko nije imalo smisla.
  • shameless86
    920
    i onda ovi kaj se sa slavonske iz smjera istoka prikljucuju na heinzlovu lagano do kraja te trake odu..pa lagano žmigić levi ,i opet se stvara gužva..al ajde,bolje je nego prije
  • Alkmar1312
    128
    ne znam gdje si ti putovao da si vidio kako su ostali zapadni gradovi cisti od takvih potpisa/grafita, rekao bi bas suprotno, zapad je jos vise isaran glupostima, pocevsi od antife pa nadalje, bezvezni grafiti... al toga je bilo i bit ce uvijek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet