• Infinity
    21.2k
    Biti talentiran i biti kasnije igrac nije isto. To sto oni objave su sigurno talenti, a na njima, njihovim roditeljima, trenerima, menadzerima, klubovima je da ga razviju u gotovog igraca.

Evo ja sam nasao listu iz 2014. top 40. Od igraca iz Hrvatske tu su Coric i Vlasic. Ne mozes reci da nisu bili talenti.

Ima tu igraca za koje nikad nisam cuo, ali su tu Tielemans, Malcom, Solanke, Dembele, Ruben Neves, svi oni danas vrhunski nogometasi. Imas i Luku Jovica, Real je za njega iskrcao 63 milijuna eura, deveti najskuplji igrac u povijesti jednog Real Madrida. Naravno da je bio talent, cak mu je karijera isla kako treba, ali je negdje stalo.

Na listi su igraci 1997. godiste, a ima ih koji su zavrsili karijeru, pa mali Coric moze biti sretan sto uopce jos uvijek igra.
  • NORTE
    24.6k
    Arber Hodža, budi naš vođa!
    Kakva golčina za repku!! :gasp: :fire:
  • Ludovic IX
    11.7k
    sto se desilo sa plavom noći u Sisku 24.10.? otkazana zbog Malmoa? se zna novi datum?
  • NORTE
    24.6k
    Gostovanje u Vinkovcima prebačeno s nedjelje na ponedjeljak u 18:00!

Protiv Rijeke igramo na blagdan Svih svetih u subotu 1.11.
  • Crusades
    24.2k
    S jedne strane je dobro jer će ekipa ima dan više odmora nakon Švedske, a s druge strane neće moći bit na tekmi svi koji bi htjeli. Da su bar onda stavili u 19 ili 20 h pa da stigne ekipa i poslije posla zapalit za Vinkulju. Ovako naknap.
  • deda
    46k
    Uf baš loši termini. :monkey:
  • Dinamosaur
    3.3k
    odlicno :rage:
    Nema sanse da ce ekipa ispratit tekme u istom broju, ni pribliznom. Termini su katastrofa
  • NitkoBitan
    36.9k
    Jel igrao Dinamo neku domacu utakmicu 1.11. do sad? Grupa daje podrsku ili bojkotira tekme taj dan?
  • mosad
    2.5k
    užasne vijesti
  • Dinaminjo
    2.2k
    Pa bilo je dosta razmaka i sa pomicanjem Vukovara u pon.. 96 sati
  • javolimtebejako
    5.2k
    ak se prosle godine islo na gostovanje, ne vidim zas bi sada bio bojkot domace tekme
  • Dinamosaur
    3.3k
    Uf baš loši termini. :monkey:deda

Jel to samo odluka HNSa ili Dinamo ima pravo glasa?
    Niije mi jasan pomak tekme protiv Vukovara za 24h, na ponedjeljak 18h, mozemo se pouzdati u nase Slavonce da ce potegnuti jace..

Ali ovo sa pomicanjem tekme protiv Rijeke na blagdan Svih svetih je baš onako, nisko
  • fakin
    4.6k
    znači protiv rijeke bez navijača.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Pa možda smo mi tražili, niste o tome razmišljali, ne treba sebično gledati. U Švedskoj igramo u četvrtak navečer, znači petak možeš zaboraviti za bilo što. Svakako ima rezona da se pomakne za ponedjeljak.
  • Neron53
    2.6k
    Nije valjda Dinamo trazio ove datume??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.