• Mr Anderson
    14.7k
    Ali ovo sa pomicanjem tekme protiv Rijeke na blagdan Svih svetih je baš onako, niskoDinamosaur

Ak se dobro sjećam, prošle sezone smo protiv Šibenika igrali 01.11. Baš nije u redu da i ove godine igramo.
  • Bosskovitz
    19.4k

Prošle godine smo 1.11. igrali sa Šibenikom, sa navijačima.
  • Zoran
    348
    Za domacu tekmu mi ne igra neku ulogu. Istina, radje bi u petak, ali i u subotu cu ici na rekmu. Ali mi jako zao Vinkovaca. Taman smo mislili potegnut do Slavonije, kad ono promjena termina. Puno cemo se teze organizirati za ponedjeljak, steta.
  • Dinamosaur
    2.7k
    jesmo da, al kakvog smisla ima ovo pomicanje? Tekma je prvotno trebala biti 31.10. u 18h
  • Mr Anderson
    14.7k

Pa da, sad sam se sjetio da sam pročitao kako igramo na petak s Rijekom. Ne kužim to pomicanje. Za Vukovar mi ima logike, ali ovo baš i ne.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Prošle godine smo 1.11. igrali sa Šibenikom, sa navijačimaBosskovitz

Da, to je cinjenica. Kaj nam zelis poruciti, ide tekma na Bozic, pa Uskrs?
  • Hnlovac
    3.8k
    Svake se godine ljudi tresu kaj bu s brojkama i kaj bu s navijanjem na određene datume.

Podrške i navijanja će uvijek biti
  • Dinamosaur
    2.7k
    naravno da ce biti, pa makar nas pet na klupi poslije svadbe
  • NKDZ86
    6.3k
    svi sveti 16 h tekma, bez komentara...
    a za ponedjeljak i vinkovce, bojim se samo sad kad je pomaknuta tekma da neće rotirat igrače, a onda je vrlo moguć kiks ko protiv lokse, vidjet ćemo jel naučio kaj
  • miro
    7.9k
    nevjerojatan termin :lol: pa nece bit 5k ljudi
  • NORTE
    21k
    svi sveti 16 h tekmaNKDZ86

Možemo reć da je ovo sabotiranje naše posjete.
    Kako prebacivanje Vinkovca s nedjelje na ponedjeljak u 18 tako i Svi sveti u 16 sati.
  • Ruki93
    105
    Ubila me ova odluka, trebao sam na obje utakmice, a sad ne mogu ni na jednu. Ne razumijem sto se dobilo s ovim.
  • rioda
    11.2k
    Realno, iz perspektive ekipe i njihovog rasporeda, ovo su za nas dobre odluke. Dan odmora više nakon Malma, a Rijeka je automatski valjda pomaknuta za jedan dan zbog toga. Ali naravno, iz naše perspektive, i općenito posjete tih utakmica, to je katastrofalna odluka.
  • blue heart 72
    2.8k
    Za mene osobno isto koma. Baš sam si fino izplaniral, uzeo tjedan dana godišnjeg da uz Sve svete, spojim i Rijeku i Celtu, a sada truba za Rijeku (bar da je tekma u 18 ili 19 sati, ovak nema šanse da stignem). A ništ bu se bar pogledalo protiv Celte. Ali sve stoji kak je gore napisal brat Rioda, razumljiva odluka kluba o pomjeranju tekme za dan unaprijed
  • Bosskovitz
    19.4k

Nepotrebno tražiš svađu tamo gdje je nema. Nisam tebi ni odgovarao nego kolegi koji je napisao da ćemo protiv Rijeke 1.11. igrati bez navijača, iako smo prošle godine protiv Šibenika istog datuma igrali s navijačima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet