• Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Dobro to mi je jasno, mislio sam pa valjda barem pola iznosa ode na neku infrastrukturu, lopte, opremu, nešto.

Generalno Lisica bi se trebao priključiti tu. Daleko je to od neke klase koju trebamo no ovoj ekipi kronično fali brzine. Ovako se vuc veteranski ne prolazi više niti protiv Benina. Možeš jedino kao Island 4-4-2 i bacaš autove s centra da ga uguraš nekako. Ukoliko mi ne popravimo proizvodnju u narednim godinama ne bu to dobro. Neka kaže netko tko možda prati, nadam se da će biti nekih plodova iz dijaspore, poglavito Njemačke u skorije vrijeme. Pogotovo u napadu...
  • Noel
    16.4k
    Gdje idu pare od svega ovog?Tvrdica McTvrdi

Pare se prosljeđuju Hajduku za krpanje minusa svake godine i perverzna španjolska pojačanja.
  • Miro Vugrinec
    9.7k
    Na ovu temu definitivno moram napisati fenomen pr Marca Pasalica i općenito pokazatelj koliko ljudi prati i komentira nogomet po društvenim mrežama, a pojma nema o nogometu. Taj dečko osim izbačaja na lijevu i šuta nema ništa na europskoj razini nogometa. I po meni uopće nije ni reprezentativni kalibar, a po komentarima na HNS, po društvenim mrežama stalno jedan te isti narativ mora on ihrat u prvih 11 reprezentacije.

A to sve redovno nakon tekmi poput Gibraltara, Farskih Otoka, Malte i takvih ekipa. Uglavnom samo protiv takvih je i igrao. To su ekipe poluamaterske gdje nema ni analize biti taktički obučenih igrača, a bome ni brzinom kvalitetnih igrača pa normalno da stilski takav igrač u tim tekmama 4/5 puta se izbaci na lijevo i pukne. To je Pasalic i jučer radio i naravno prolazilo je, pa ljudi koji pojma o nogometu nemaju pišu, joj mora on igrati u prvih 11.

S razlogom je on otišao u mls, a ne u neku ligu 5 i taj potez mu je najpametniji jer je to također liga gdje se obrane ne igraju i gdje svaku tekmu kao krilo imaš 5/6 čistih situacija za izbacit se na sut. U toj ligi Musa djeluje kao stari Ronaldo.

Tako da samo bih skrenuo pozornost koliko ljudi pojma nemaju i koliko daju na važnosti nekim igračima nakon tekmi protiv protivnika razine Dugog Sela
  • KtcGoat
    1.5k
    "Treba popraviti neke stvari za još veće domete. Imamo još dvije utakmice, a onda slijedi priprema za SP. Dignuli smo momčad na višu razinu, tu su mladi dečki koji su iskoristili svoju priliku i postali smo kvalitetni. Moramo popraviti tranziciju i biti okomiti, prespori smo. Moramo naći još jednog napadača, treba nam raznovrsnost." -Dalić

Nadam se da je stvarno svjestan toga.
  • FazeN
    2.7k
    Na ovu temu definitivno moram napisati fenomen pr Marca Pasalica i općenito pokazatelj koliko ljudi prati i komentira nogomet po društvenim mrežama, a pojma nema o nogometu. Taj dečko osim izbačaja na lijevu i šuta nema ništa na europskoj razini nogometa. I po meni uopće nije ni reprezentativni kalibar,Miro Vugrinec

Ne bi se složio s ovim.
    Kakav god da je i što ljudi god mislili, bolji je i doprinosi više nego drugi Pašalić i Majer koji su nam druge opcije a da napomenem igraju van pozicije.
  • Doktor Kunić
    5.5k
    to govori nakon svakog ciklusa :sweat:
  • KtcGoat
    1.5k

Dalić sad:Trebamo igrati brze i okomitije
    Dalić protiv Farana i Cg:Mario Pasalic na krilo
  • fakin
    1.4k
    da mi je znati u kojem klubu ima napadač koji skoro svaku utakmicu zabije gol, hmm...
  • Efes Pilsen
    13.2k
    najbolju sansu je promasio jer se namjestao na lijevu.. Slazem se da je jednodimenzionalan, ali i takav daje smisao i tempo. Sinoc je jako dobro saltao strane, nije klasetina, ali je upotrebljiv.
    Mene samo zanima kako je Dalic zamislio to ubrzavanje igre s istim akterima.
  • Sajla
    14.1k
    Mene samo zanima kako je Dalic zamislio to ubrzavanje igre s istim akterima.Efes Pilsen

Kinezi preokrenuli starenje kod majmuna. Na redu su ljudi
  • San Lorenzo
    22.3k

Zašto Baturina onda nije ni protiv tog protivnika razine Dugog Sela jučer izdominirao?
  • DiddyGuela
    4.6k
    Cemu uopce rasprava o Marcu Pasalicu?

Sasvim korektan igrac. Nije klasa ali svejedno ima neke kvalitete koje su u određenom tipu utakmice vrlo korisne. Okomit je, ne boji se šutirati, ima vrlo dobar i tehnicki izrađen sut, lijeva noga... sasvim dobar igrac za rotaciju iako je one-trick pony.

Neki nisu ni za to a svejedno su dio reprezentacije.
  • C@ptain Koons
    304
    ''telekomunikacijske usluge''
  • rokikaciga
    6.2k
    Jako glupa usporedba ali zar nije Robben izgradio solidnu karijeru na "izvlacenje na ljevu nogu i dobar udarac"?
  • Blueshadow86
    4.3k
    Cemu uopce rasprava o Marcu Pasalicu?

Sasvim korektan igrac. Nije klasa ali svejedno ima neke kvalitete koje su u određenom tipu utakmice vrlo korisne. Okomit je, ne boji se šutirati, ima vrlo dobar i tehnicki izrađen sut, lijeva noga... sasvim dobar igrac za rotaciju iako je one-trick pony.
    DiddyGuela

Točno ovo. :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.