• javolimtebejako
    3.3k
    Nisu europljani, imaju totalno žnj jezik i običaje, muslimani su pretežito. Po svim parametrima bi nam trebali bit odbojniTvrdica McTvrdi

mora da je lijepo zivjet s takvim mindsetom
  • Marktwain
    932
    Po novim podacima, navodno ih je većina sada pravoslavna.
  • Droljo
    21.9k
    Srbi nisu uspjeli u ratu a šiptari su nas osvojili u miru. Toliko ću reći jer mi se neda ulaziti u neke političke rasprave ovod.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Kao što i oni imaju ove koji njeguju Veliku Albaniju. I već su uzeli, bili u pokušaju i žele uzet teritorije okolnih država. Naravno, nama to ništa nije bitno jer nismo mi ti koji graničimo s njima, kao što sam i rekao.

Nećemo se složit, a tema je realno jako osjetljiva i zapaljiva pa ne želim sad da opet bude problem na forumu. Živi bili
  • deda
    41.7k
    Možeš taj debunked objasniti malo.
  • vjeko1701
    19.7k
    Da, drhtimo pred čizmom 0,36% pripadnika albanske manjine u Hrvatskoj.

Naravno, nama to ništa nije bitno jer nismo mi ti koji graničimo s njima, kao što sam i rekao.Tvrdica McTvrdi

Naravno da nije. Pa gotovo pa nema nacije u Europi koja ne prisvaja neki teritorij susjedne države. Po tome bi nam trebali biti odbojni gotovo pa svi. Al mi pričamo o perspektivi Hrvata i valjda postoji razlika između nacije koja prisvaja nečiji tuđi teritorij i nacije koja prisvaja NAŠ teritorij.

S tim da ovdje nije postavljeno pitanje dal netko podržava Albaniju nego koja je NAMA razlika između Srbije i Albanije. Iskreno, potpuno mi je nevjerojatno da se to pitanje postavi.

Pa navijat ću za reprezentaciju Marsovaca protiv reprezetacije Srbije.
  • Hnlovac
    3.5k
    Mene su uvijek ljepše ugostili Srbi nego Albanci kod nas, i bolja sam iskustva imao sa Srbima, ali svejedno bi za repku Al Kaide navijao prije nego za Srbiju
  • Droljo
    21.9k

Ako ne znaš, ja ti neću objašnjavat...
  • gaTeDZG
    2.3k
    sl5xcN.jpg

Kako to, kako to, kako to?
  • vjeko1701
    19.7k
    Ako ne znaš, ja ti neću objašnjavat...Droljo

Vrhunski doprinos raspravi.

Al dobro, pretpostavljam da je većina toga rečena. Bolje da se fokusiramo na nogometne zanimljivosti.
  • jakov1
    1.1k

IMG-3478.gif
    Layec bi dozivio kratki spoj pokusavajuci ovo opravdati.

Ovo mu je prvi crveni btw. Klasika, krvnicki start na centru i surprised pikachu.
    IMG-3479.gif
  • Jurki
    20k
    jbg nema Tovarica, Ercega itd koji bi na ovo samo rukom odmahnuli
  • Goncalo Santos
    1.5k
    koristeci metodu citanja misli napadaca, jasno je da ovdje napadac mijenja smjer kretanja kako bi iznudio prekrsaj, nije kaznjivo
  • jakov1
    1.1k
    I onda na youtubeu komentar s najvise lajkova kaze "A kud bi Uremovic trebao ako pada? Prema gore???"
  • Dino
    4.5k
    Imao milijun puta ovaj razgovor, jučer ponovno. Nisu europljani, imaju totalno žnj jezik i običaje, muslimani su pretežito. Po svim parametrima bi nam trebali bit odbojni, ali eto oni su nama super jer ne vole Srbe. Istu logiku onda možemo primijenit na Etiopljane, eto zajednička poveznica je da ne volimo žabare. Nikako mi nije jasno to razmišljanje, mislim da su gori 100 puta, samo eto nismo mi ti koji granicimo s njima.Tvrdica McTvrdi

Mozda i ti i ja imamo pristrane slike Albanaca jer ja poznajem i druzim se samo s onima koji su Katolici, a takvih je zapravo jako malo, ali kad uzmes u obzir da je Albanija medu prvima priznala Hrvatsku, da se albanski Albanci okrecu Pravoslavlju i Katolickoj Crkvi (kosovski se nazalost poturcuju sve jace, a Katolici su tamo malobrojni dok makedonski nit ne znaju vise albanski nego samo turski pricaju) i da njihovi preostali muslimani njeguju suzivot s Krscanima, da je velik broj Albanaca prosao kroz Dinamo, da su u relativnom odnosu na broj stanovnika bili najbrojniji sudionici Domovinskog rata na nasoj strani, onda mi nekako vise smisla ima navijati za Albance, nego Srbe koliko god bih volio da sa Srbima imamo idealne i bratske odnose iako to vise nikad nakon svega sto su napravili nece biti moguce niti oprostivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.