• Dzoni
    2.3k
    Arber hoha :cry: , novo ime za hoxhu izgleda
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Irska kod Portugala držala remi do sučeve nadoknade, i onda Neves u 92. minuti daje za 1 0.

Kako je ta Irska propala, a nekoć bili solidna repka, imali igrače po premier ligi i to ozbiljna imena (Robbie Keane, Roy Keane, Damien Duff, Shay Given, John O shea).

Ovo će im ako se ne plasiraju (a velika je vjerojatnost da neće) biti peto zaredom veliko natjecanje da ih nema.
  • NB86
    17.3k
    Albanci fulali zicera na kraju, najbitnije pobjeda brace siptara
  • KtcGoat
    1.5k
    Sto mislite o tome da Fifa poveca broj reprezentacija na 64 pa da se onda "nebeski narod" mozda kvalificira.
    Sad idem divljat po netu i gustat ko mala svinjica u blatu.
    I da, Piksi ostani!!!
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Kako je fulao ovaj zicer jebo ga caca.. smrdija se napusila kurca doma.. mnogo sam srecan!!
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Xhaka i Shaqiri negdje gledaju ovo i misteriozno se smješkaju.
  • KtcGoat
    1.5k
    Ne znam kako ce Vinko Vukovic ovo prezivit...
  • Mr Anderson
    14.3k
    Bezveze utakmica, loši i jedni i drugi. Drago mi je jedino radi Hoxhe, inače potpuno ravnodušan, ne znam zašto bi mi Albanija trebala biti draža od Srbije, govnarske nacije jedni drugi. Ili je to ono, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
  • db-izbjeglica
    18.8k
    Gledajući jučer srbe i albance, došao sam do zaključka da srpska reprezentacija zapravo ima neke obrasce ponašanja koje često zaziva "prosječni navijač s interneta" za hrvatsku reprezentaciju.

Nikakva hijerarhija, impulsivno reagiranje, uvođenje debitanata i djece u bitnim utakmicama...

Super im ide
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    ne znam zašto bi mi Albanija trebala biti draža od Srbije, govnarske nacije jedni drugi. Ili je to ono, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.Mr Anderson

Imao milijun puta ovaj razgovor, jučer ponovno. Nisu europljani, imaju totalno žnj jezik i običaje, muslimani su pretežito. Po svim parametrima bi nam trebali bit odbojni, ali eto oni su nama super jer ne vole Srbe. Istu logiku onda možemo primijenit na Etiopljane, eto zajednička poveznica je da ne volimo žabare. Nikako mi nije jasno to razmišljanje, mislim da su gori 100 puta, samo eto nismo mi ti koji granicimo s njima.
  • San Lorenzo
    22.3k
    Djedovi i očevi tih koji su jučer igrali za srbe su palili naše gradove i sela do prije 30 godina...stvarno ne treba biti lumen za shvatiti zašto se navija za Albaniju.
  • deda
    41.7k
    Kak misliš nisu Europljani, pa njihovi preci su duže ovdje nego naši.
  • vjeko1701
    19.7k
    . Po svim parametrima bi nam trebali bit odbojniTvrdica McTvrdi

Kaj, sve kaj nije isto mora biti odbojno? Pa valjda postoji nešto više od toga.

Možda se ima i respekt prema nekoliko tisuća albanskih dobrovoljaca u domovinskom ratu.

Možda i to da dok su neki Hrvati sramežljivo odbijali igrati prvu utakmicu hrvatske reprezentacije da se ne zamjere režimu, Shala se odazvao i bio dio naše povijesti.

Možda ima i efekt zajednički neprijatelj Srbija.

Možda i to da mnogi žive u Hrvatskoj i ja osobno nikad nisam imao ni čuo za nikakav problem s njima. Generalno sve kaj znam je da imaju ogroman respekt prema Hrvatskoj i Hrvatima.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Debunked, odavno.

Gle, sve ovo možemo napisat i za istočne susjede, s time da su poveznice puno puno veće, ako ćemo već raditi cherry picking. Pitajte zajednicu na Janjevu kako je živjet s njima.
    Aha da, ne postoji više...
  • vjeko1701
    19.7k
    Da, al istočni susjedi dan danas imaju na vlasti ljude koji njeguju ideologiju velike Srbije. Znaš ona koja 2/3 našeg teritorija smatra njiihovim uz prigodno etničko čišćenje svih Hrvata koji žive tamo. Sitna razlika.

Za istočne susjede pitaj Hrvate u Banja Luci, Vukovaru ili Novom Sadu kako je živjeti s njima. Hint, u 2 od 3 grada ih također gotovo pa nema.

Potpuno usporedivo, nemaš kaj. U par deka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.