• jedan u nizu
    16.7k
    Al cek cek malo....

Zaboravili smo na nesto bitno.

S obzirom da Nevistic ne prati nogomet, da li zna uopce gdje je Livi sada i kakav status ima?
    Kako ce mu onda ovakve informacije nesto reci? :sweat:
  • NitkoBitan
    33.9k
    Omar Traore, desni bek kojem je ovo treca sezona u Bundesligi i ujedno posljednja godina ugovora (do 30.6.2026.), a primanja su mu oko 600k bruto sto je nama priustivo. Upao mi je u oko jer mu je agent Bara.

https://www.transfermarkt.com/omar-traore/profil/spieler/388294

Nije da je nesto briljirao ali svakako mislim da je bolja opcija od Hugo Bosseca. @Omake moze analiza?

Btw. statistika Bundeslige kaze top speed ove sezone 33,8 km/h, prava tamnoputa raketa :fire:
  • Omake
    14.1k
    bio mi je na inicijalnoj free agents listi, ali zadnje dvije sezone je ispodprosjecan wingback u Bundesligi. Na listu sam samo dodavao prosječne ili bolje igrače s te razine jer je npr RPG bio dvije sezone prosječan na toj razini, statistički gledano. Nisam analizirao kakav je bio u trećoj njemačkoj ligi. Mislim da je Juan Iglesias iz Getafea puno bolja free agent opcija na toj poziciji, i radi profila i radi same kvalitete.
  • Jos-Optimus
    8.4k
    Ja sam iz par izvora čuo da Livi nije opcija zbog Mamića
  • Zoran
    386
    Zasto zbog Mamića? Kaj je Livi Mamićev igrač ?
  • ElDorado
    8.4k
    A ko nije bio
  • austrijanac
    8.8k
    To definitivno nije istina, pogotovo jer postoji još igrača/zaposlenika koji su bili njegovi pa ako rade svoj posao ok, nitko im neće zamjerit
  • Crni86
    18.3k
    Mamic je imao dodira sa 90% hrvatskog nogometa… sokota se vratio u klub dok je mamic harao kao i biscan i simic itd itd.
  • rokikaciga
    8.3k
    Livija se ne zeli jer je bio Mamicev igrac, a Modrica se prakticki molilo da dode...a razlika u tome koliko je netko neciji igrac bio je nebo i zemlja. Nije mi bas uvjerljiva ta prica.
  • don
    17.4k
    Livija se ne zeli jer je bio Mamicev igracrokikaciga

ko izvaljuje ove gluposti? :death:
  • rokikaciga
    8.3k
    Evo ti par postova iznad

Ja sam iz par izvora čuo da Livi nije opcija zbog MamićaJos-Optimus
  • Jos-Optimus
    8.4k
    Samo kažem što sam čuo
  • scooniepenn
    6k

Za razliku od drugih nasih bivsih igraca Livi ima i financijsko i ovo drugo zaledje u Livakovicu Starijem, tako da Mamic ne bi niti pokusavao tu nesto vise mesetariti. U to sam potpuno siguran.
  • Haza
    11.3k
    Situacija oko Fabijana Krivaka.
    Hajduk je pristupio zastupnicima igrača (određeni kontakt su imali i s Lokomotivom), ne znam detalje njihove ponude.
    Uskoro će službenu ponudu za njega poslati jedan austrijski klub (znam ime kluba ali to ostavljam za sebe), s ponudom od 1.5 mil eura odštete. Igraču se klub sviđa.
    Šikić traži 2.5 mil eura, vjerojatno će pristati na ponudu nešto ispod 2 mil eura plus bonusi.
    Iskreno, ne znam na koji način Hajduk može omesti transfer, ali iskazali su interes.
    Mislim da smo mi propustili priliku dovesti ga za male novce. Mi se uopće više ne spominjemo u kontekstu Krivaka.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nadam se da je Jagušić i dalje aktualan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.