• Efes Pilsen
    13.1k
    Ovaj Monster, zadnje epizoda je totalna pederizacija i romantiziranje smrti ubojice. Ono, koji je smisao tih zadnjih 20 minuta? Jel ima u tom Hollywoodu bilo tko s dvije ciste u glavi?
  • Dino
    4.5k

Samo manga stari
  • Sajla
    14.1k
    Jebote a od svega zaboravis tatu...Paggini

pokušat ću ispraviti ovaj neoprostivi grijeh, pa evo jedne serije u kojoj se tata Don Johnson pojavljuje u sporednoj ulozi. ništa nezaboravno, ali dovoljno zabavno - Sick Note. onaj mali riđi iz Harry Pottera odraste u zgubidana kojem bude krivo dijagnosticiran rak pa to pokuša iskoristiti i onda bude svega...

https://www.imdb.com/title/tt5770788/

• Paggini
    72.8k
    Nikog nije briga ali Laszlo Krasznahorkai je novi nobelovac za književnost. Fantastičan pisac, fantastičan i scenarist koji je svog pobratima našao u Beli Tarru. Zasluženo potpuno i osobno sam jako sretan što je dobio Nobela, pa neka bude zabilježeno
  • Droljo
    21.8k
    Nikog nije briga aliPaggini

Nisam ja za mamića ali...
  • miro
    7.6k
    Laszlo Krasznahorkai je novi nobelovac za književnostPaggini

a najbolji frend mu Jergović, malo ste mi sumnjivi kolega...
    :razz:
  • Paggini
    72.8k
    najbolji frend mu Jergović, malo ste mi sumnjivi kolega...miro

Ko to kaze, jel mozda kaze Miljenko Jergovic???
  • miro
    7.6k
    Tako nekako :grin:

ali izgleda da su si fakat dobri, imaš na njegovom fejsu
  • Paggini
    72.8k
    Opa, pratis miljenka jergovića na fejsu? Malo ste mi sumnjivi kolega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.