• Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Ne znam zasto se kod rasprava o krpanju pozicije desnog beka izostavlja Dominguez kad je vec to igraoNitkoBitan

Zagovornik sam toga da igrač igra na poziciji di je najbolji. Radije krpam desnog beka sa Soldom, a koristim najjače oružje u Dominguezu na stoperu nego da mi je on na beku gdje igra lošije i onda još imam nekog lošijeg igrača na stoperu. Slična stvar u reprezentaciji gdje nemamo desno krilo, onda bi stavili Perišića da igra desno jer je on najbolji, i onda nit Perišić isporučuje koliko bi mogao niti ova njegova zamjena na lijevoj strani isporuči koliko bi on.
  • IvanS
    397
    Nevjerojatno je da smo u mjesec/dva od beton situacije na desnom beku došli do toga da ako nema Morisa da će nam Zagorac valjda igrati na toj poziciji.

Moris je svakako prvi pick, ali ne strahujem za tu poziciju niti najmanje.

A ovo s RPG-om i situacijom da mu se više ne da, pa misteriozne ozljede pa ovo pa ono. Tome treba jednom stati na kraj za primjer svima ostalima.
    Mislim da sam slično već pisao za Mmaeea. Dinamo ne smije biti taoc ekipe kojoj se u nekom trenutku više "ne da".
    Bajo moj, imaš ugovor i izvoli ga ispoštivati ili ga raskidamo na tvoju štetu (naravno u nekom pravnom okviru)!
    Ili ako klub odluči, imaš do kraja ugovora trčati po Sljemenu i raditi...

Ne znam što je situacija kod RPG-a pa neću ništa osobno protiv njega, ali već me smeta to prenemaganje ekipe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet