• KtcGoat
    1.5k
    E jebiga
  • rokikaciga
    6.2k
    Bome ce Moreno na desni bek :lol:
  • Mr Anderson
    14.3k
    Kaj bi se ozlijedio, lik je teški muljator, samo gleda kak zdimiti iz Zagreba.
  • The Undertaker
    8.9k
    Ruptura bi se morala viditi na ultrazvuku i MR.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Valjda bude spreman do 05.01.2026. godine. (Ponedjeljak).
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Dobar je igrač, isporučio je svoje, ako mu se ne da bit u Zagrebu više to je isto okej, samo bi bezveze stvarno bilo da sad moramo na sporazumni raskid kad sigurno ima klubova koji bi ga kupili. Nadam se da će se postić neki dogovor
  • ElDorado
    6.3k
    I Moreno se ozljedio, pubična kost. Tak da hoces neces Mikic ce morat bit prikljucen
  • Sajla
    14.1k
    Ili Soldo na beku kao u Predavcu, nadam se bez glupih kartona
  • Zagi
    12.4k
    Ako talentirani junior nemre dobit priliku kroz umor prve opcije, te ozljede druge i treće , ne znam kaj radimo.
  • CastAway1986
    4.2k
    Kaj bi se ozlijedio, lik je teški muljator, samo gleda kak zdimiti iz Zagreba.Mr Anderson

S obzirom kako je djelovao na pripremama i ovo sto se događa na početku sezone s njim i oko njega , rekao bi da si u pravu..
  • NitkoBitan
    32.2k
    Ne znam zasto se kod rasprava o krpanju pozicije desnog beka izostavlja Dominguez kad je vec to igrao. Brz je i nogometno inteligentan. Po meni je manja "steta" da to on odigra jednu utakmicu kada Valinic odraduje suspenziju a njegovo mjesto zauzme KTC/Galesic nego da se gurne u vatru Soldo ili ne daj Boze Mikic.

Netko je spomenuo i Zivkovica na beku... stvarno ne znam kaj je ljudima. Pa on je trom i spor i za stopersku poziciju.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Vratit stojketa sa bude back up opcija ako ne bude boljeg na tržištu ,došao bi nogatransom istog momenta iz Poljske
  • dmil
    1.1k
    kakve mi fix ideje tu imamo, Mikic treba bit iduci desni bek, vrijeme je da ga se uvede u prvu ekipu i vidi se jel to to ili ne zadovoljava. Ako ne zadovoljava, traziti desnog beka na zimu. Decko za 3mj puni 19 godina, vrijeme mu je.
  • San Lorenzo
    22.2k
    Ne znam zasto se kod rasprava o krpanju pozicije desnog beka izostavlja Dominguez kad je vec to igrao. Brz je i nogometno inteligentanNitkoBitan

Neka fala, imam ptsp od tog isprobavanja igrača na neprirodnim pozicijama, pa kad odigraju 37 dobrih minuta tamo, ostanu na toj poziciji zabetonirani do kraja zagrebačke avanture.
  • hardek
    6.8k
    Ljudi kakvi Živkovići, KTCi i Dominguezi. Mikić mora dobiti priliku isto kao što je Jakir trebao dobiti priliku nakon bolesti Galešića. Ne možemo odgađati davanje prilika mladima zato što će MOŽDA nešto zajebat. Zajebe i 35godišnji KTC pa šta onda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet