• mosad
    1.9k
    Šta kaže izvor, hoće li Moreno do zime ukupno odigrati dvije ili tri minute?
  • jedan u nizu
    15.6k
    Šta kaže izvor, hoće li Moreno do zime ukupno odigrati dvije ili tri minute?mosad

Mozda, imam pouzdane informacije
  • Thor
    1k
    Idemo na Moreno :cool:
  • NORTE
    20.5k
    Pogledao sam nogometni vlog iz Mostara, kad klince na ulici i na stadionu pitaju za koga navijaju (pored Zrinjskog) oni viču "za dinamo!".
    Srce mi puno, samo razlog više da rasturamo u Europi i naravno u hnlu vratimo titulu u naš lavlji čopor.
  • striko
    2.5k
    Prije rata u Hercegovini si bio za Dinamo (Hrvat domoljub) ili Velež (partija). Poslije rata su veležovci presvukli majice i većinom prešli na hajduk.

Bito napomenuti da današnji Velež nema nikakve veze s prijeratnim.
  • Ludovic IX
    10k
    moje skromno mišljenje oko ovog što nam se dogodilo protiv gorice i lokosa

- da, trebao je rotirat sa igračima koji su fizički odmorni i spremni pojest travu jer znaju da samo tako mogu do mjesta u sastavu iako protiv lokosa, nije nama falilo želje
    - tranziciju je očito dobro preneso na igrače a igru na dvostruki blok još nije.. ili se i on muči još kako to sa ovim igračima. time dolazimo do toga da je onih 12-13 igrača možda idealno za europu i derbije di možemo stajat malo iza a treba neka druga rješenja za dvostruki blok
    - iako igrači igraju za novac , igraju oni i radi publike - ako publika podbaci, ne treba ni njima zamjeriti svaku tekmu kad podbace i vrijeđat ih ovdje recimo
    - mislim da naš plafon nije nizak kako neki kažu (pišu) jer samo ovime što nekad pokazuju i ako bi to mogli pokazivat češće i u svim ali baš svim tekmama, rekao bi da je potencijal ove ekipe iznad ekipe koja je igrača 1/4 EL
  • IvanPerić1945
    215
    Dinamo svima čestita rođendan, a predsjedniku Bobanu jučer nisu...
  • Droljo
    21.8k
    Živković je spor ko blato. Kak vi mislite da on igra beka meni nikako nije jasno...
  • Mihaljević
    13.9k
    Također nisu ni Modriću, čovjeku sa 40mil pratitelja… Dvije ogromne greške marketinga.
  • doubletrouble
    1.7k
    stvarno se trazi dlaka u jajetu za sve. Koji je to klub ikad javno cestitao rodjendan predsjedniku ili nekom clanu uprave?
  • javolimtebejako
    3.2k
    sva sreca da nam yaya toure nije predsjednik kluba
  • Danko
    2.4k
    RPG ozlijeđen, ruptura lista.
  • Zagi
    12.4k
    To je aktualno, nova ozljeda?
  • prefontaine
    4.3k
    Poslije upale ku*ca, sad je stigla ruptura lista.
  • Xpert1992
    50
    Koja je prica sa malim Mikicem, ako netko mozda prati juniore i vise zna o njemu? Nije bio na pripremama sa prvom momcadi, za 3 mjeseca ce napunit 19 godina a vidim da nije u nikakvim planovima u blizoj buducnosti. Ja juniore ne pratim pa ne znam, pa pretpostavljam da jednostavno nije dovoljno dobar za seniorski nogomet, ili su mozda neke ozljede u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet