• Georginho
    452
    Screenshot-2025-10-02-23-20-40-371-com-android-chrome-edit.jpg

29.01. borba za 1. mjesto skupine? :blush:
  • M94
    2.1k
    Valja osvojit ovo smiješno natjecanje.
  • DerHerrKool
    115
    I mi i oni sa drugim momčadima jer nam je nebitno, pa lagana poluprijateljska :wink:
  • grba
    392
    Napišite da je Dinamo prvi, je*em li vam sve
  • grba
    392
    Screenshot-20251003-132627-Sofascore.jpg

Ljubo u najboljih 11 kola
  • Boycie
    3.5k
    Sad vidim da je zvezdani pobjednicki gol za Porto uvalio igrac sa brojem 86.
  • Dzoni
    2.3k
    Rodrigo Mora, meni jedan od najdražih mladih igrača, čudo od djeteta iz Portove akademije, podsjeća me na Modrića u ranim danima. Bit će najbolji igrač portugalske reprezentacije kroz 5-10 godina
  • Pacho
    7.9k

Drugi najbolji nakon Varele :smile:
  • NORTE
    20.5k
    Sad vidim da je zvezdani pobjednicki gol za Porto uvalio igrac sa brojem 86.Boycie

Njihova grupa je isto osnovana 1986., otud je uzeo taj broj.
    naom_684474b902a0c.webp?crop_params=eyJsYW5kc2NhcGUiOnsiY3JvcFdpZHRoIjoyNTYwLCJjcm9wSGVpZ2h0I

Pretpostavljam da će Maccabi sve tri preostale domaće tekme EL morati odigrati u Srbiji jer je već prijavljen taj stadion, iako je dogovoren sporazumni prekid napada u Gazi.
  • über alles
    2.1k
    Kaje radio ovaj Baselov golman da je dobio cenera ?
  • ToTo96
    150
    Obranio penal protiv stuttgarta i nekoliko 0.40xG+ šuteva
  • Dendle71
    207
    vrhunska predstava protiv stuttgarta. Zanimljivo: prije tekme (ili nakon njiihove prvenstvene tekme) se po prvi puta počelo postavljati pitanje da li Basel ima problema na vratarskoj poziciji.

Bio je tako dobar da je trener rekao da im je u tekmi protiv stuttgarta stajao Isus na golu i donio božju pomoć i pobjedu. :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.