• jedan u nizu
    15.6k
    idu i on a možda i Lija, pouzdano)antecacic

Idu, i to možda!!!
    POUZDANO!

novi level vjerodostojnosti! Pouzdano mozda!
  • Thor
    1k
    I odlucno mozda
  • jedan u nizu
    15.6k

Žena mi je POUZDANO rekla da ce mi se MOŽDA posreciti veceras!
    Hell yeah!! :strong:
  • prefontaine
    4.3k
    meni je moja to isto rekla prije 2 ipo tjedna. I kad smo legli, okrenuo sam se prema njoj, drž ne daj, trudi se, češkaj, mazikaj, ovo ono, da bi nakon 2min rekla "fuj, opet si jeo bijelog luka", i okrenula se.
  • Jurki
    20k

Sve je to lepo kaj si ti napisal.. i valjda bi to trebalo biti pod normalno da nogometasi zive nogomet i imaju pravilnu prehranu. Mislim ipak jbg previse su placeni za to da bi se mogli i smjeli zajebavati i da zbog toga eventualno pate rezultati.
    Ali definitivno se ne slazem kaj se tice rotacija i tu ne mislim na ego xy igraca vec cisto mislim na interese kluba i rezultate koje Dinamo postize.
    Nama je potreban Rpg prvo iz razloga jer nema smisla da se Morisa rauba do besvjesti a s druge strane drzis Rpga u frizideru i imas potencijalnu tempiranu bombu. Utakmica je previse i ne smijemo si dozvoliti "luksuz" prosle sezone kad je manjak te iste rotacije dovel do toga da smo sjebali sve kaj se sjebati moze.
    Mene ne zanima interes repke, ne zanimaju me interesi Valincica ili RPG-a, zanima me interes Dinama koji mora isporuciti rezultat.
    Nakon prve vece guzve "u prometu" se pokazalo da se ne rotira dobro. I ako nastavimo istim kursom, dobit cemo 13-14 izraubanih igraca i ostale nezadovoljne.
    I na koju god stranu se okrenes, patit ce Dinamovi rezultati. Zbog ovih koji su iscrpljeni ili zbog ovih koji nisu u ritmu utakmica.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Fkt mi se ne da po 100-ti put ponavljati, Moreno Zivkovic je rezervni desni bek…. Pogledajte klupu svaku utakmicu i zaključite sami, ak mi ne vjerujete…. Razmišljalo se o Soldi kao varijanti slično kao u reprezentaciji Jakic, ali ništa od toga….

Inače ja tom dečku vjerujem! I mislim da će nas sve ugodno iznenaditi, ali naravno bi prvo volio ga barem u pripremnoj vidjeti, ali naravno za to sve Kova vise treba početi raditi na dizanju forme klupe….
  • emilperska
    12k
    Inače ja tom dečku vjerujem!vlatkomarkovic

Ivo! :heart:

Kome vjeruješ?! Morisu kao beku repstacije ili Morenu kao rezervnom beku Dinama jer je RPG otpisan? Ili oboje?
  • rokikaciga
    6.2k
    IMA NAS!! Cak dvoje vjerujemo Morenu
  • Mr Anderson
    14.3k
    AnteCacioc je nadrobio svega i svačega pokušavajući ostaviti dojam korištenjem stranih izraza umjesto domaćih. Tu mi je odmah došlo na bljuvanje.
    Jedino u čemu se slažem s njim je da je Valinčić avion za RPG-a. Međutim koliko god on radio na sebi, ne može sam iznijeti sezonu. Treba nam RPG za rotaciju do zime jer ne možemo nikog dovesti. Može Živković tu i tamo zamijeniti Valinčića, ali teško u utakmicama gdje mi moramo napadati. Prije onda u Europi.
  • C@ptain Koons
    299
    temeljem čega si uvjeren da bi Moreno mogao igrati desnog beka?
  • rokikaciga
    6.2k
    Nisam Vlatko ali Moreno nije drvo, defenzivno je odgovoran, relativno je pokretan, ako se ne varam i odigrao je par utakmica na desnom beku, zna "lomit" linije, ne igra alibi... Mogao bi biti Goda na desnom beku ak to ima smisla.

I jer mislim da ima u njemu krvi sto je najbitnije.

Ovo je od prije 3 mjeseca kaj sam povadio neke klipove.. https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/699076
  • vlatkomarkovic
    2k

Imam izvor….
    Ako mi ne vjeruješ pogledaj zapisnik, svaku tekmu ti je Moreno na klupi, a nema niti jednog prirodnog desnog beka….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet