• rokikaciga
    6.2k
    Ko papagaj sam ali mislim da nije problem Villar + Misic vec to sto je uz njih uvijek bio Ljubicic. Stavi Stojketa ili Zajca i to je vec totalno druga prica i dinamika.
  • Crni86
    16.1k
    super i onds on siri ruke prica sa sucem a oko njega se odvija igra. Nije ovo termin pa da mu nitko nista nece rec za to. Kad primimo gol, ne bu niko ga ponistio jer je villar pricao sa sucem. Pricam o sucima svih 8 kola pa pricao sam i da dozvoljavaju da tuki villara, ali to nije razlog da on stane i siri ruke i prica sa sucem. To je naivno ponasanje i potvrduje one rijeci par kolega da igra kao da je podcijenio ligu i misli da ce on to sad tu izsamarat.

Zna se tocno kad se prigovara, ovak ispada neozbiljan i smjesan. A ima znanje i nogometnu vjestinu da ne bude smjesan.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Villar danas vrhunski iskoristio minute, par vrhunskih dodavanja, samo eto da se uozbilji malo. Osim te price sa sucima, zna napraviti nekad potez previse sto mislim da je iskljucivo zbog toga jer podcjenjuje ligu i protivnike pa misli da ce mu proc neka akrobacija.

Kako god, zasluzuje pohvale za danasnju predstavu. Momak zna znanje, moze biti vrhunsko pojacanje, njegov najveci problem moze biti on sam sebi.
  • Mihaljević
    13.9k
    Želim ga vidjeti u Mišićevim kopačkama danas. Mislim da on i Bennacer mogu funkcionirati zajedno, za razliku od Mišića i njega. Od početka mi je Gonzalo velika enigma, nadam se da najbolje tek dolazi.
  • Paggini
    72.8k
    Kaže lik "your kid is a fighter", a stane s akcijom i sere sucima za najmanje povlačenje :lol:

Igrat ćeš mrcino, 11 utakmica je prošlo, čemu storyiji
  • San Lorenzo
    22.2k
    Pa realno...Kovačević je par puta rekao da Villar super radi na treninzima, onda tri dana nakon Maccabija se ne nađe niti među 16 igrača koji su nastupili protiv Lokomotive.
    Ljutnja je razumljiva, iako preferiram da takve stvari ostanu u svlačionici, a ne da cijeli svijet zna da si nezadovoljan minutažom.
  • striko
    2.5k
    Bojim se da će ovog biti još.
  • don
    16.3k
    a vi znate da je upućeno Kovačeviću? :lol:

sasvim normalno da je nezadovoljan, ko ne bi bia?
  • Crni86
    16.1k
    Covjek napise da ce se boriti - mediji: igrac je nezadovoljan :rofl:
  • rioda
    10.8k
    Baš se nepotrebno zakomplicirala situacija zbog manjka rotacija. Em smo izgubili (naravno, rotacije ne garantiraju da bismo pobijedili), em imamo nezadovoljstvo kod nekoliko igrača. Samo da smo krenuli s Vinlofom i Villarom recimo, ili možda Vidovićem, imali bismo priliku sa zamjenama zarotirati praktički cijelu momčad, svi bi dobili određenu minutažu i vjerujem da bi se zadržalo zadovoljstvo.

A još sam neki dan pisao i za RPG-a, ako je i spreman, da ga ne želim vidjeti u sastavu jer bi drugi bili nezadovoljni da dobije priliku ispred njih, a tako bi i bilo.
  • Rakovica1986
    1.1k
    Vjerujem da je stožer dobro upoznat sa razinom nezadovoljstva pogotovo jer je protiv Lokse kada je Zajc pozvan da uđe, prilikom povratka na klupu bacao marker i šutao nogom stvari oko sebe.

Puno bi se lakše podnio ovaj poraz da su kao što kolega kaže startali neki igrači iz drugog plana. Nadam se da nije ideja da se čeka da se polome Miške, Ljubičić itd. pa da onda zamjene sa lošim match fitnessom peglaju po 90 minuta.
  • Noel
    16.4k
    Kak je pokojni Ćiro uvijek govorio, bez incidenata u svlačionici nema ni velikog rezultata.. Bolje da je ovako da je nervoza i naboj nego da igrače boli ona stvar za sve ko Mmaea prošle godine. Nek šuta bočice i baca marker Villar bolje to nego grickanje koštica i šport za zube lagano na klupi. Samo treba Kovačević ovo znat iskoristit odnosno da se negativna energija pretvori u pozitivnu na terenu. Opet ću dat primjer Kuleta koji svoju borbu sa ulascima sa klupe pokazuje ove sezone na terenu. Kao i Bakrar.
  • Orc123
    13.5k
    Ne mozes izjaviti da imas sirok kadar, da ces rotirati, da ce svi dobiti prilike i onda izvedes onu postavu protiv Loxe i izgubis.....kako mozes na taj nacin drzati svlacionicu zadovoljnom? Ljudi mi imamo ny klupi ekipu koja se odmorna moze prosetati ligom....ok da ne mijenjas golmana ili stopere toliko alu sve ostalo se mora rotirati....to je Bjelica radio odlicno i imao je svlacionicu iza sebe....ovaj ce je tako izgubiti....nije Villar jedini...tu je i Galesic, Vinlof, Villar, Vidovic.......malo se pogubio Kova....
  • Crni86
    16.1k
    Realno ovaj covjek je trenutacno 5. u rotaciji. Ispred njega su redom misic, benacer, ljubicic, zajc. Od svih je ostavio uvjerljivo najlosji dojam i najvise zabrinjavajuc u onom kljucnom a to je neki pristup/odnos (mahanje rukama, stajanje s igrom trazenje faula, prepiranje sa sucima itd). Pitanje je kako to izgleda na treningu (to najbolje zna trener i stozer)

U hnlu nam trebaju samo dva klasicna veznjaka, tu mu se dodatno smanjuje prostor za prilikom. U europi su sigurni ljubo, misic i zajc jer su odigrali fenomenalno za sad. I to je realnost, imao si prilike na pocetku sezone prokockao si ih - u drugu ruku jedan zajc ih je odmah iskoristio.

Osim sta je placena velika odsetata za njega, meni je on prema svemu do sad prikazanom zadnji oko kojeg se trebaju lomit koplja zasto ne igra. Mene vise brine zasto ne igraju ljudi koji na 25-30 metara mogu napravit razliku na malom prostoru (vidovic, stojkovic, zasto ne bakrar od prve minute itd)

Nije klinac od 19 godina. Pusti internet i drustvene mreze. Dokazi se na treninzima i na terenu kad dobis priliku. Bio je jedan od najgorih od gorice i na poluvremenu zavrsio pod tusem. I sad se ekipa pita zasto nije igrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.