• rokikaciga
    6k
    Ko papagaj sam ali mislim da nije problem Villar + Misic vec to sto je uz njih uvijek bio Ljubicic. Stavi Stojketa ili Zajca i to je vec totalno druga prica i dinamika.
  • Crni86
    15.8k
    super i onds on siri ruke prica sa sucem a oko njega se odvija igra. Nije ovo termin pa da mu nitko nista nece rec za to. Kad primimo gol, ne bu niko ga ponistio jer je villar pricao sa sucem. Pricam o sucima svih 8 kola pa pricao sam i da dozvoljavaju da tuki villara, ali to nije razlog da on stane i siri ruke i prica sa sucem. To je naivno ponasanje i potvrduje one rijeci par kolega da igra kao da je podcijenio ligu i misli da ce on to sad tu izsamarat.

Zna se tocno kad se prigovara, ovak ispada neozbiljan i smjesan. A ima znanje i nogometnu vjestinu da ne bude smjesan.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Villar danas vrhunski iskoristio minute, par vrhunskih dodavanja, samo eto da se uozbilji malo. Osim te price sa sucima, zna napraviti nekad potez previse sto mislim da je iskljucivo zbog toga jer podcjenjuje ligu i protivnike pa misli da ce mu proc neka akrobacija.

Kako god, zasluzuje pohvale za danasnju predstavu. Momak zna znanje, moze biti vrhunsko pojacanje, njegov najveci problem moze biti on sam sebi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.