• Crni86
    16.1k
    Ja ne bi razlaz, ima nesto u njemu, ali treba pocet pokazivat karakter poput ostalih stopera.

Pogledajte mckennu, sergija i ktca kakvu energiju pokazuju. Gale ko da mu se neda. Zasukat rukave, krenut radit i nametat se treneru.
  • marcio amoroso
    46.4k
    Ekipa odigrano je tek 10 od nekih 50 utakmica. Niko još stigne biti najbolji stoper. Kakvi crni razlazi i prodaje nakon 10 utakmica. Kovačević je dobar i pošten trener i svakome tko radi kako treba će dati priliku. Niko je dovoljno kvalitetan za Dinamo i uvjeren sam da će to i dokazati.
  • CastAway1986
    4.2k
    Jel realno da neki zazivaju da ga se riješimo? Trenutno nije u prvom planu sto ne znači da je loš stoper
  • Crusades
    19.2k
    Nije mi jasan ovaj dečko iskreno. Ne znam čija je bila odluka da ne igra (njegova ili liječnika), ali da sam u njegovoj situaciji gdje nisam ni jednom startao ove sezone sigurno me ne bi začepljen nos ili kašalj pa čak i temperatura spriječili da iskoristim priliku i nametnem se treneru za nastavak sezone.

Znaš da je Sergi ozljeđen i da je KTC odigrao zadnje dvije utakmice i ti si "prehlađen". Pa ne bi zakašljao u svlačonici da posumnjaju da sam prehlađen, a kamoli nešto drugo.
  • Paggini
    72.8k
    A ti nisi smuljao nikad bolovanje, sad su svi moralne vertikale
  • Crusades
    19.2k
    Jesam, i ne sramim se toga!
  • Žan
    706
    Sramota je za Kovacevica da ga spominje uopce kao pokusaj alibi price, prije tjedan dana se cudio pitanju novinara zasto KTC a sad je kao trebao bit u prvih 11, bas on jedini uz Bennacera od igraca s klupe.
  • Peškaman
    8k
    Nije mu dao minutu kroz prvenstvo i Europu,čisto sumnjam da ga je zamislio kao startera.
  • prefontaine
    4.4k
    Nevezano zato je li trebao igrati ili ne. Nevezano zato jel bolestan ili ne. Ma nevezano zato i jel ima virozu i temperaturu ili ne. Ali neki koji ovdje dobacuju i imputiraju da je trebao igrati i pod temperaturom, očito nisu imali nikakav jači fizički napor u takvom stanju.

Pa se tu priča o nekakvom trčkaranju po kiši, ok svaka čast, ali trčkaranje se čak i preporuča dok se tijelo bori s temperaturom, pa se tim trčkaranjem izazove reakcija naglog znojenja koje snizi temperaturu i to može imati pozitivne efekte za organizam. Ali usporediti ili staviti u isti kontekst trčkaranje s prvoligaškom utakmicom visokog intenziteta (da, promatrajući način na koji Galešić igra kao i način na koji igra protivnik, to je za Galešića utakmica visokog intenziteta), možeš samo netko tko se nikad nije bavio ozbiljnijim ne nogometom, nego sportom općenito.

Da je Galešić izišao na teren u ovakvom stanju u kakvom se priča da jeste, on bi u 15.minuti sam tražio izmjenu, a ovdje bi bila prava hajka na njega i trenera zašto igra ako nije spreman. Nisam Nikin fan, čak štoviše, smatrao sam da je precijenjen igrač i prije nego je došao u nas, a to i sad smatram, ali ovo što se trenutno priča u vezi i oko njega je sve samo ne normalno razmišljanje.
  • Crusades
    19.2k
    Kaj nije Bjelica za KTC-a izjavio da je jednu tekmu igrao pod Brufenima i ko zna cime? Da je imao ko zna kakve bolove. Ne znam jel bilo u prvom mandatu ili drugom. Kad je izjavio da je legenda Dinama.

Nek se Niko malo ugleda na taj stav.
  • dinamozivivjecno
    3k
    nisu svi kao KTC ili kao recimo Rakitic da u polufinalu 2018. odigra cijelu utakmicu sa temperaturom 39.
  • Džudžan86
    312

Prosle sezone protiv Varazdina doma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention