• rokikaciga
    6.2k
    Kolinger? On je igrao jednu utakmicu za Hrvatsku pod Cacicem kad su isli ono u Kinu 2017e ako se ne varam.
  • Dzoni
    2.3k

Čekam tvoj idući komentar negdje 2027. za nedolazak na Kranjču ili negdje 2031. za novi Maksimir
  • Dinamosaur
    2.6k
    bit će neka alergija ziher, il tak nešto
  • Jokagrof
    5
    ako do tad bude kranjca i maksimir poznavajuci hrvatske nacine rada... Napisao sam taj komentar jer sam i sam vise puta bio po takvom vremenu na sjeveru i dobro znam kakav sam kuci doso s temperaturom itd i znam da nisam jedini...al oke to je to od mene sto se tice ocitovanja sto se tice posjete na tekmi,dao Bog da svaku tekmu na -10 bude 16000 ljudi na maksimiru al dokle god su ovi uvjeti ovakvi nece tako bit nikad jer nisu svi u zagrebu zaluđeni do te mjere Dinamom..
  • NORTE
    20.4k
    Posjeta jučer je bila vrlo dobra i ozbiljan sam kad to kažem.
  • rioda
    10.8k

Posjeta je bila loša, pogotovo kad se usporedi s posjetom iste utakmice na Kranjči, tamo je uvijek bilo uglavnom od 4.500 do 5.500 gledatelja koliko pamtim, ovako na prvu.
  • prefontaine
    4.2k
    Ono što ja nikako ne mogu progutati je činjenica da mi gola ne bi zabili da se do sutra igralo. I tako je bilo i protiv Gorice, tako je bilo u gotovo svakoj utakmici koju smo izgubili lani.

Bio sam uvjeren da ćemo ove sezone te utakmice koje izgubimo, a bit će ih, naravno, izgubit iz neke tranzicije, pogreške, gluposti. Ali da ćemo imati inicijativu, glad, želju. Ako se ne varam, jedino smo lani protiv Osijeka bili solidni, a da smo izgubili. Sve ostalo, nula bodova.

Postoji nekakva želja, ali bez ikakvog smislenog plana, svi bi nešto na silu, kroza zid. Kad bilo kojeg velikana svoje lige gledaš (Bayern, Benfica, Celtic...), a on gubi, ti zadnjih 10-15 minuta vidiš opsadu gola i samo se pitaš kad će pasti gol, jer si uvjeren da hoće, iako u puno slučajeva i ne bude. U nas toga nema. E to je ono što me žalosti.
  • Ivanmtk
    1.6k
    moje mišljenje je da je ovo bilo puno bolje nego protiv Gorice, ali dozvoljavam da je to moj osobni dojam. Ogromna je bila razlika u pristupu, ali do izražaja je ovaj put došao umor iz kojeg je dolazilo do nedostatka koncentracije i početničkih grešaka. Jbg protiv Maccabija nam je sve ulazilo, ovdje odma nakon primljenog gola imaš zicer koji promašiš.
  • Dinamosaur
    2.6k
    Posjeta jučer je bila vrlo dobra i ozbiljan sam kad to kažemNORTE

Daj molim te ovo obrazloži
    Kiše nije bilo i znali smo da kiša nece padati za vrijeme tekme..
  • Crni86
    16.1k
    a majstore. Procitaj sta sam piso. Nisam za rotaciju da se rotira jer eto rotira nam se. Sve se radi planski, a ne ko ti sta si zazivo 11 novih igraca jer eto nek i oni malo igraju.

I dalje stojim da se forma igraca gradi. Prvo igra pola sata pa ak se dokaze onda 90 minuta. Bacanje igraca iz frizidera od pocetka je suludo.

zato jer mi protiv bunkera na maksimiru igramo sa 3 klasicna veznjaka. Ista stvar kao u protiv gorice
  • Dzoni
    2.3k

Ima 800 tisuća ljudi u Zagrebu + oko 250 tisuća u užoj do široj okolici Zagreba. Ajde, oduzmimo 30ak tisuća djece do 3-4 godine i cca toliko ljudi koji su pred smrt ili teško nepokretni + oko 35% ljudi koji ne prate nogomet, to je oko 620 tisuća ljudi baza navijača.

Ajde da maksimalno idemo u prilog ljudima koji ne dolaze, idemo oduzet još oko 100 tisuća koji nemaju za kartu (koji zapravo nemaju 10 eura za kartu, vidio sam jednog koji je prosio 4 eura za kartu ispred stadiona), to je oko 500 tisuća ljudi. Prosječna posjeta je oko 10 tisuća, a teško da je više od 50 tisuća bilo na stadionu prošle sezone, a ne treba zaboraviti da brojni Dinamovci prolaze po 500+km u jednom ili oba smjera da bi došli.

Gdje je tih 90% populacije, koje su njihove izlike? Zdravi su manje više, imaju novaca, vikend je, klub je očišćen od lopova, odlične rezultate bilježi, što je problem? Nema teorije da se u jedinom relevantnom klubu u metropoli ne može skupiti 15-20 tisuća ljudi za utakmicu sa ispodprosječnom cijenom karata, ma koliko god ne bili zaluđeni Dinamom.
  • vlatkomarkovic
    2k
    a ne ko ti sta si zazivo 11 novih igraca jer eto nek i oni malo igraju.Crni86

Nisam u niti jednom trenutnku to rekao, napisao sam točno kako bi trebalo rotirati po meni, ali i da nije realno da cijelu momčad rotiramo….

I dalje stojim da se forma igraca gradi. Prvo igra pola sata pa ak se dokaze onda 90 minuta. Bacanje igraca iz frizidera od pocetka je suludo.Crni86

Znaci točno ovo jučer sto je Kovačević napravio?
  • hanibal
    61
    Los Ivan Ivković
    "
    Sve što smo označili za Dinamo vidjelo se i protiv Lokse.
    Kad nema grešaka protivnika niti konverzije sutevima izvana, momčad pati 11 na 11. A nije prvi put (Varazdin, Rijeka dodatni primjeri).
    I naravno, fali individualnog sparka. Ako Hoxha ne prodje 1 na 1, ne prolazi nitko.
    "

.....realno poraz kao i protiv gorice ide na dušu trenera i to je manje više to, ali jednostavno kad se stvari vade iz konteksta samo da opravdas neku svoju kvazi teoriju pa samim tim kreiraš medijski narativ da ugodiš svojem egu je van svake pameti
  • Efes Pilsen
    13.1k
    HahHahaha a kako se gol zabija? Kako ga Barcelona metne? Kao meko ili tvrdo kuhano jaje?
  • Dinamosaur
    2.6k
    idemo oduzet još oko 100 tisuća koji nemaju za kartu (koji zapravo nemaju 10 eura za kartu, vidio sam jednog koji je prosio 4 eura za kartu ispred stadionaDzoni

Mislim da je puno više od te brojke naših navijača koji su zbog financijskih razloga odlučili ovu tekmu preskočiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.