• Droljo
    21.7k
    Meni nije jasno kako onaj ogromni tromi kolinger stigne ubijat tri naša igrača na lijevoj strani. Oko centra jbte. Sto duela je imao sa vinlofom, hoxhom i bennacerom. Čudo jedno.
  • Praskaton
    4.5k
    Tog malog je netko tu na forumu prije samog početka sezone označio kao njihovog najvećeg talenta.Zagi

Čini mi se da je Čabraja njega označio kao najvećeg talenta lokosa jos prošle godine u nekom podcastu
  • Zagi
    12.3k
    Može biti, nisam ispratio ali se točno sjećam prve tekme Lokosa koju sam išao gledati jer sam mišljenja da je Krivak jako dobar pa je netko napisao da je Subotić još bolji.
  • rokikaciga
    6.2k
    Denis je ljudina od covjeka, dobar kao dusa, bivsi reprezentativac pod Cac Macem. Kolinger je puno bolji stoper nego mu se daje za pravo.
  • Klenx
    8.9k
    Najgore za trenera je ne biti dosljedan. Kad smo igrali jednu tekmu tjedno ponavljao je stalno da rotacije kreću kad krenu europske tekme. Igrači to naravno čitaju i slušaju. Europski ritam krene, vratiš se u petak u 7 ujutro iz Srbije nakon nekoliko sati vožnje autobusom i u nedjelju promijeniš samo jednog igrača. To se tako ne radi i nažalost ovaj poraz ide samo njemu na dušu. Jasno se vidjelo da nemamo energije i ne vidim niti jedan jedini razlog da se nije rotiralo 4, 5 ili čak 6 igrača.marcio amoroso

Točno to. Ne trebaš imati nikakav stručni stožer niti biti posebno pametan da bi ovakvu situaciju prepoznao, dovoljno je malo zdravog razuma i osjećaja za nogometnu igru.

Prvo i osnovno, ne razumijem zašto se inzistiralo na povratku iz Topole cijelu noć umjesto da se normalno prespavalo tamo i vratilo dan kasnije. Trening se ionako mogao odraditi u petak popodne u Zagrebu. Takva forsiranja jednostavno nemaju smisla.
    Mora se znati da je utakmica u četvrtak donijela veliku fizičku i psihičku potrošnju, a Lokomotiva je ekipa koja je energetski vrlo dobra i svježa. Jasno je da ista postava neće moći na jednak način odgovoriti u nedjelju kao što je to bilo u četvrtak. A na klupi imaš igrače poput Vinlofa, Varele, Villara, Kuleta, Bakrara, Stojkea, Vidovića, Solde, Mudražije, a uskoro i Gabriela.
    Nitko ne kaže niti traži od tebe da promijeniš 8-9 igrača iz prvih 11, ali ako ubaciš dvojicu ili trojicu njih u prvih 11, sigurno nećeš zbog toga izgubiti utakmicu s Lokomotivom.
    Razumijem da u Europi ili protiv Hajduka mora igrati provjerena i standardna postava, ali u HNL-u, pogotovo na domaćem terenu, jednostavno mora biti dovoljno kombinirati nositelje igre s dvojicom-trojicom s klupe. Način da se izbjegne energetski pad i da se pokaže širina kadra.

Kova će morati odustati od tog svog ziheraškog pristupa i pokazati manje respekta prema protivnicima iz HNL-a. Posljednjih godina nam se, nažalost, češće događa da kiksamo u Maksimiru protiv domaćih ekipa, nego da nekoga uvjerljivo „razvalimo“. Protivnici su nas se prestali bojati. A to se mora promijeniti, moraju se opet početi bojati dolaska u Maksimir.
    Najgore od svega je što svojim glupim potezima i ovakvim utakmicama stalno vraćamo nadu magarcima s juga. Neprestano im dajemo osjećaj da su „tu negdje“ blizu nas, a onda dođu i sudački poguranci i sumnjive VAR situacije koje im dodatno idu na ruku. Imam dojam da će oni od 10 loših utakmica dobiti barem 7, dok ćemo mi od svojih 10 lošijih dana uzeti maksimalno 4 pobjede.

A realno, da nije bilo naših propusta i nepotrebnih kikseva, mogli smo već sad imati 4 do 6 bodova prednosti na vrhu i gledati ih kako se guše u vlastitim problemima. Umjesto toga, opet ćemo iz kola u kolo morati biti na maksimalnom fokusu i izdanju.
    A da bismo to mogli, htio Kova ili ne htio, morat će proširiti rotaciju sa 13-14 igrača na barem 18-19.
    To je jednostavno nužnost.
    I sad je imao Belupo i Lokomotivu kao idealnu situaciju za to. Jer neće imati puno prostora dalje, još 4-5 utakmica bez rotacija i biti će itekako nezadovoljnih u svlačionici.
    Nezadovoljnih igrača koji su van bilo kakve forme. A ostale ćeš izraubati.
  • Droljo
    21.7k

Njemački reprezentativac?
  • vlatkomarkovic
    2k
    ↪vlatkomarkovic nek ih se isprobava u drugom poluvremenu ili u reprezentativnoj pauzi.

Natjecateljska utakmica. Igraju najbolji
    Crni86

Forma igraca se mora gradit. Ne drzat u naftalinu i ocekivat sad da ce netko bez kinute u 5 nastupa bit dobar.Crni86

Jel možeš držati isto mišljenje prije i poslije utakmice?
  • IvanS
    393
    Btw...oduševio me zadnji vezni Lokomotive, Subotić,nevjerojatno kako klinac od 18 godina odigra zrelo na tako važnoj poziciji.Mr Anderson

Nema još 18, za dva mjeseca će napuniti.
  • Crusades
    19.2k
    Da se dotaknemo i sramotne posjete jučer... ne znam na kraju koliko nas je bilo, ali kako god ono je bio teški podbačaj jučer. Vodeća ekipa u HNL-u i EL (bez obzira kaj su dva kola) zaslužuje više od 3-4 k na gostujućoj utakmici na svom stadionu. Ne znam stvarno kaj pahuljice toliko muči ta "kiša" i hladnoća da ne mogu doć na 2 sata na stadion. Očekivao sam i protiv Fenera više ljudi, ali ovo jučer mi je baš loše bilo. Pratio sam tempo prodaje ulaznica u danima prije tekme i nadao se da će zadnji dan eksplodirat prodaja, ali ćorak. Kad sam došao pola sata prije početka na parking kod Ekonomije i našao mjesto sve mi je bilo jasno.
  • Jokagrof
    5
    nisu ljudi pahuljice nego netko ima kuci obitelj zenu djecu i poso i sigurno nebu doso na stadion da se smrzne ko supak i pokisne i prehladi jer sjedi na hladnim stolicama i puse ko na motoru...kad bude novi stadion bit ce uvijek pun...drugo su klinci koji zive na mamin i tatin racun i ne rade pa mogu doc svaku i prehladit se i sve.
  • Crusades
    19.2k
    Znači jučer nitko tko je bio na stadionu nema ženu, djecu i poso?

Zanimljiva statistička anomalija da ih se toliko nađe na istom mjestu u tom trenutku.
  • Dinamosaur
    2.6k
    nek si ti nama sve objasnio. Jokakralju

Nisam znao da se nogomet igra po strogo određenim vremenskim uvjetima, pod određenim tlakom i bez suvišnih čestica u zraku
  • Jokagrof
    5
    nije to poanta nego je glupo ljude nazivat pahuljicama jer nisu htjeli doc na stadion po kisi a znamo svi u kakvom nam je stanju stadion...
  • mosad
    1.9k
    Kad bude novi stadion bit će ,,ma neda mi se gledat lokomotivu’’
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Nažalost koliko god nam prosjek posjete ide prema gore (u odnosu na prije), uvijek će u sezoni biti jedna ili dvije ovakve tekme po lošijem vremenu di će biti samo 3-4 tisuće i ljudi će opet krenut govorit o "sramoti", "jadu" od posjete, ovo ono, a zaboravit će činjenicu da smo mi ove sezone imali protiv nekakvih Belupa i Gorica skoro 10k ljudi, a to je protiv takvih ekipa prije samo 2-3 sezone bilo nemoguće. Ili recimo, čak i u fantastičnom prvom mandatu Bjelice mi protiv Rijeke i Hajduka ne bi uspjeli skupit više od 10k ljudi, čak smo tu brojku smatrali solidnom. Sumnjam da bi u trenutnoj sezoni netko posjetu od 10k protiv magaradi ili Rijeke nazvao dobrom.
    Napredak je tu, spor je, ali je tu. Ne kužim zašto neki misle da će nakon više od desetljeća uništavanja navijačke kulture i razdvajanje kluba od svojih navijača (dodaj na to i krasan stadion kakvog imamo, pogotovo kad je nevrijeme), sad odjednom će bit "preko noći" 18k svaku tekmu. Neće. Isto kao što ni 10k protiv Gorice ili Belupa nije došlo preko noći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.