Kovačević vodi ovu ekipu na način kao da je svaki dan četvrtak, ovo nije stvar pristupa igrača ,ovo je stvar koncepcije igre protiv ekipa gdje moraš imati visoko postavljene bekove i gdje moraš imati kreativnu desetku — Svi na Sjever
Dinamo se muči s probijanjem bunkera, igrači se ne kreću dovoljno bez lopte. Ovo je ekipa dobra za utakmice gdje smo u blago podređenom položaju i gdje nemamo posjed, a kad ga imamo se mučimo sa stvaranjem šansi. Mislio sam da će to biti drugačije s međulinijskim igračima koje imamo, al šta nam to znači kad ne igraju. — Keyser Soze
U obje utakmice smo izgledali slično u prvom poluvremenu... samo je tamo ušlo, večeras nije. — Fabercaster
Kmečanje ili ne posebno me iritira kako se tovarija iz kola u kolo provlači kroz ušicu igle. Prošli vikend naši današnji protivnici pogode stativu, ovi iz idućeg napada povedu. Jučer Vukovar imao toliko šansi...pa ja mislim da smo mi iz sličnih situacija prošle godine primili barem 10 komada. Baš, baš frustrirajuće za gledati iz vikenda u vikend jer sam dojma da kad dođemo na +6 uz bolji međusobni score da je prvenstvo gotovo. — Fabercaster
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.