• Zagi
    17.9k
    Sam si je osigurao da ne dobije priliku.
    Nit mi ga je žao niti ga želim natrag.
  • Paggini
    87.9k
    Čavlina je kikser, barem jednako kao Nevistić, ako ne i veći. Ko da ga nikad niste gledali, takav imam osjećaj kad se piše o njemu
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    U Dinamu ono što je valjalo nestruka je potjerala i otpisala pa su se oni na drugom mjestu dokazali a rupe se guralo . Horkaš,Kotarski ,pa i Zelenika bi svi bili nama u ovim vremenima top
  • rokikaciga
    15k
    I Semper brani Serie A
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    znam ali on je baš bio umišljen i neka je išao.
  • rokikaciga
    15k
    Isto kao i Cavlina. A Semper je ocito s razlogom bio pun sebe jer je dosao do golmana Serie A
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    tamo su mu ispravili bubice i mane jer talent je imao. A ovdje kod nas golman koji je tu godinama pravi greške koje niko niti ne vidi niti primjeti. Toliko o stručnosti trenera . To pravi trener skenira i ispravi ,ako ne može ideš po drugog golmana
  • Filip B
    373
    Jel mi moze netko please objasniti, doista nisam shvatio gdje je zapelo s Cavlinom? Zasto nije ni u kakvim opcijama u situaciji gdje imamo Nevistica, Filipovica i Zagorca koji nije igracka opcija. Nadamo se da ce Livakovic ostati, ali u principu bi mogli ostati na Zagorcu i Filipovicu.

Iskreno pitam bez kritike unaprijed, nisam ispratio situaciju s Cavlinom, znam da je bio prosperitet nekada.
  • ElDorado
    11.9k
    Pricalo se da je problem i njegov stav i ponasanje
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.