• Zagi
    12.3k
    Nije, ne drami. Ima hrpa mladih igrača koji imaju puno viši potencijal.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Name one, tko se prodaje u srpnju 2026.?
  • Zagi
    12.3k
    Baš moramo nekog ovo ljeto prodat inače bankrot?
    Ok, Dominguez.
    Inače Varela, Vinlof, Jakirović.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Moramo. Nisam rekao bankrot, ali nemamo sad Ligu prvaka, puno je potrošeno, iduće ljeto je svakako 2. pretkolo osim ako fakat ne osvojimo EL i osim ako saudijski princ se ne zaljubi u plavu boju moramo nekog prodat. Okej, Dominguez, hoćemo s njim namaknut 15? A uz to bacaš pod vlak odličnog igrača nakon samo jedne sezone, u igrača kojeg si među ostalim i investirao. Ovi ostali ne će skupit 10 utakmica poštenih tako da ništa od toga
  • Zagi
    12.3k
    A uz to bacaš pod vlak odličnog igrača nakon samo jedne sezone, u igrača kojeg si među ostalim i investiraoTvrdica McTvrdi

Pa isto bi bilo i da je Stojković ta prodaja, ne? Jedne i pol ali nije baš neka razlika.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Zapravo i nije jer je doveden 23e. Okej, ozljeda je stvarno peh, međutim prošle sezone je pokazao sve skupa ništa (znam, bilo je nešto golova i asista, govorimo o tome da ništa bitno nije riješio) i niti sad ne pokazuje da je iole bolji igrač od onog koji je došao iz Lokomotive. A vjerujem da su računali svi po nekim projekcijama da nakon Baturine je on taj koji ide sljedeći. Ne dramim kako si prvotno napisao nego ne treba ima roza naočale, bit će suše u proizvodnji i nekako to treba preživjet.
  • Droljo
    21.8k
    Nažalost čini se da sam dobro procijenio. Ok, ima još vremena ali ne nadam se previše... Prije 5 dana sam napisao:
    Screenshot-20251006-101352-2.jpg
  • Paggini
    72.8k
    Hahahaa sve se pokazalo istinitim u pet dana i 30 minuta utakmice, pa daj pricekaj bar pola godine ili godinu
  • San Lorenzo
    22.2k

Za pola godine možda ne bude imao prilike citirati sam sebe i pokazat da je bio u pravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.