• Dzoni
    2.3k
    Jedan od rijetkih kojima sam zadovoljan danas
  • Dudu
    2.7k
    Treba ga ucit defanzivnoj odgovornosti, ali decko ima sve predispozicije biti vrhunski bek
  • Orc123
    13.5k
    iz jedinog postenog centarsuta pao je gol.....a dosao je od njega...jel bio danas koji dobar centarsut? Svi gađali glinene golubove....

S obzirom koliko mu trener vjeruje igrao je odlicno i donio je taj gol....pokazao da za takve hnl utak.ice mora biti u prednosti. Druga stbar je kad tfeba biti beton onrana ko u europi. Ne vidim peoblem da se rorira s Godom ali ne da skuplja mrvice!
  • Crni86
    16.1k
    centarsutevi su mu uvijek takvi. Nema klasicnu kiflu, poluvisoke lopte su mu dobre dok one visoke su ugl dosta cudne. Recimo goda po meni ima bolje te visoke centarsuteve i bolju kiflj.

Kazem pitanje je koji je bio dogovor. Ali takve lopte su totalno bezopasne. I taj gol se lopta izodbijala do belje. Lopta ide u nazad umjesto u naprijed.

Ofenzivno je dobar ali iskreno dugorocno mene muce ri njegovi centarustevi koji ce nam trebat za probijat bunkere. Rekao bi vise da mu pase igra i kombinatorika nego da je klasican bek sa probojem i dobrim visokim centarsutem.
  • MarK
    1.1k
    Što može dečko učiniti, ubacio ga u igru da vadi vrući krumpir nakon mjesec dana hlađenja i sad pod takvim pritiskom ako ne odigraš perfekno bit će "evo dobio si priliku i loš si", opet mjesec hlađenja. Drugo je kad igrač starta otprve, znači puno za samopouzdanje, osjetiš da ti trener ipak vjeruje, da si dio uže rotacije. Sve u svemu ipak dobar, unatoč dugom izbivanju korektno odigrao svoje minute.
  • Orc123
    13.5k
    kaj najgore on je danas bio jako dobar i donio je i energiju i gol na kraju krajeva. U hnl on mora igrati, druga stvar je protiv jacih ekipa gdje smo u podređenom polozaju ili gdje zelimo zatvoriti neko ekstra krilo.
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Igrao dva kola sasvim dobro, onda ga zakucaš na klupu i ubacis kad je voda došla do grla.

Mislim da nemre gore za mladog igrača.
  • cibona
    6.4k
    Mladom igraču ključna je minutaža, a on ju nema ni u promilima. Uzevši u obzir da je 2 mjeseca zakucan na klupu, ovo danas je bila sasvim solidna partija.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube