• Georginho
    462
    Šteta što smo si opet zakomplicirali situaciju i što držimo Hajduk u životu.
  • Dani Olmić
    2k
    jesmo da, jako puno mi to znaci nakon ovog cirkusa danas
  • Neznam
    77
    Dap, Kova kriv, ne znam šta će nam širina na klupi ako se ne koristi u ovim situacijama, učiti na greškama i idemo dalje.
  • Dadox
    1.1k
    Čisti Kovin poraz. Bez rotacije ući u ovakvu tekmu je samoubojstvo.
  • Ludovic IX
    10.1k
    izmizali glodavci
  • Kruno
    1.1k
    Opet sami sebe unistimo pa dokle vise. Kunemo se u sirinu kadra toliko o tome.
  • Benito
    1.3k
    Bitno da svaki put pričamo da je Hnl najbitniji...stvarno se to vidi na igračima
  • Facke
    6.8k
    Neprihvatljiv poraz od Lokomotive. Sramota i dale necu nist reci el sam tulke srdit da napisem koj mislim pokupil bi ban. Tulike od mene.
  • emilperska
    12.1k
    Ni Bjelica ni Jakir nisu slučajno Nevu poslali na klupu za veterana Zagorca, a čak i meni mrski Biščan mu nije htio dat više od jedne revijalne utakmice ni kad je prvenstvo bilo gotovo 4 tekme prije kraja, a kamoli u nekoj rotaciji. Jedino ga je Jakir morao vratit jer se Zagi ozljedio, a ovaj odigrao tekme života protiv Betisa pa je bio stjeran u kut.

Svaku tekmu jedan jebeni gol on sjebe. Ovo je postalo sramotno i za Kovu i za trenera golmana da ne reagiraju. Boli me kurac da li je izlogu i da li ga šminkamo za prodaju nekim kozojebim debilima, ali lik će nas koštat prvenstva.
  • NitkoBitan
    32.4k
    I neka smo izgubili, opet cemo osvojit prvenstvo sa 10+ bodova razlike!
  • CastAway1986
    4.3k
    Kao gost igras na Maksimiru i ti izgubis od Lokomotive i pustis da se kmecavci s juga izjednače na ljestvici..Treneru vise povjerenja dati nekim drugim igračima, gdje je Villar , Vidovic , Mudri?
  • Doktor Kunić
    5.5k
    pa opće poznato je da ti ne znači dinamo ništa. Javljaš se samo na tovare i zvezdane. I naravno kad treba pljuvati tu
  • Keyser Soze
    16.6k
    Kad se igra s Fenerom se grize, a kad treba dobit Goricu i Lokomotivu skinu se gaće.
  • Droljo
    22.2k
    imam ja volju i želju za pobjedu pa ne igramCif

Sad si to pročitaj na glas, razmisli par sekundi o napisanome pa probaj ponovo.
  • hardek
    6.9k
    BRAVO BESRAMNA EKIPO!don

Ja ne mogu kriviti za poraz igrače koji igraju 4. utakmicu u 12 dana. Mi koji smo zazivali rotaciju nismo je zazivali jer smo nogometni hipsteri nego nešto što je nužno pogotovo kada igraš 2 utakmice u 3 dana sa putovanjem između.

Velika lekcija za Kovu danas. Idemo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube