• NitkoBitan
    32.1k
    Prvi smo na tablici Europske lige, da Dani Olmicu.
  • Olmic
    5.2k
    Kovacevicev poraz
  • Georginho
    452
    Šteta što smo si opet zakomplicirali situaciju i što držimo Hajduk u životu.
  • Dani Olmić
    2k
    jesmo da, jako puno mi to znaci nakon ovog cirkusa danas
  • Neznam
    73
    Dap, Kova kriv, ne znam šta će nam širina na klupi ako se ne koristi u ovim situacijama, učiti na greškama i idemo dalje.
  • Dadox
    1k
    Čisti Kovin poraz. Bez rotacije ući u ovakvu tekmu je samoubojstvo.
  • Ludovic IX
    10k
    izmizali glodavci
  • E46
    1.8k
    Ma jebem ti mater vise i nogometu, nije ovaj trener za to, zao mi je njegove zivotne price ali za Dinamo nije dorastao kao ni prethodnici, Lokomotiva ima dva dvometrasa u 16m stopera i ti cijelu tekmu pokušavas visoke lopte na belju i kulenovica, umjesto da od prve startas bakrara kojeg kolinger ne bi mogo cuvat, postavljanje onog jebenog cunja na gol ne treba vise ni komentirati, ove godine opet necemo bit prvaci ako se ovome ne da otkaz
  • Kruno
    1.1k
    Opet sami sebe unistimo pa dokle vise. Kunemo se u sirinu kadra toliko o tome.
  • Benito
    1.3k
    Bitno da svaki put pričamo da je Hnl najbitniji...stvarno se to vidi na igračima
  • Facke
    6.7k
    Neprihvatljiv poraz od Lokomotive. Sramota i dale necu nist reci el sam tulke srdit da napisem koj mislim pokupil bi ban. Tulike od mene.
  • emilperska
    12k
    Ni Bjelica ni Jakir nisu slučajno Nevu poslali na klupu za veterana Zagorca, a čak i meni mrski Biščan mu nije htio dat više od jedne revijalne utakmice ni kad je prvenstvo bilo gotovo 4 tekme prije kraja, a kamoli u nekoj rotaciji. Jedino ga je Jakir morao vratit jer se Zagi ozljedio, a ovaj odigrao tekme života protiv Betisa pa je bio stjeran u kut.

Svaku tekmu jedan jebeni gol on sjebe. Ovo je postalo sramotno i za Kovu i za trenera golmana da ne reagiraju. Boli me kurac da li je izlogu i da li ga šminkamo za prodaju nekim kozojebim debilima, ali lik će nas koštat prvenstva.
  • NitkoBitan
    32.1k
    I neka smo izgubili, opet cemo osvojit prvenstvo sa 10+ bodova razlike!
  • CastAway1986
    4.2k
    Kao gost igras na Maksimiru i ti izgubis od Lokomotive i pustis da se kmecavci s juga izjednače na ljestvici..Treneru vise povjerenja dati nekim drugim igračima, gdje je Villar , Vidovic , Mudri?
  • Doktor Kunić
    5.5k
    pa opće poznato je da ti ne znači dinamo ništa. Javljaš se samo na tovare i zvezdane. I naravno kad treba pljuvati tu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.