• javolimtebejako
    3.2k
    preporuka The Keepers na Netlifxu, super dokumentarac, bavi se istom tematikom
  • SAS1987
    18.8k
    Preporucujem na netflix:

America's Team: The Gambler and His Cowboys
    2025
  • Eduardo
    26.6k
    odličan... u biti im je svaki sportski specijal jako dobar do odličan.
  • Markelo
    3.4k
    Kako su Ameri stalno sprdali Jerrya ja sam stekao dojam da je on seljačina iz Texasa kojeg je posralo sa kupnjom Cowboysa, no nakon odgledanog dokumentarca sam shvatio da je riječ je o izuzetno inteligentnom tipu sa nevjerovatnim smislom za biznis
  • Agramc
    56
    Predstava Alan Ford u Kerempuhu, fenomenalna :ok:
  • DrawTube
    7.1k
    Odgledao upravo onaj igrani dokumentarac Fiume o Morte, navodno kandidat za Oscara

Fora filmic, ima svega, na dosta neobicajen i zanimljiv način priča o Rijeci pod Anuzziom. Čini se da se Rijecani uživali u snimanju, jer profi glumaca gotovo da ni nema, samo volonteri iz grada

Nama bi takav film dobro došao, pozitivno djeljuje na lokalpatriotizam
  • Dinamosaur
    2.6k
    Monstrum- Priča o Edu Geinu

Serijal od 8 epizoda o stvarnim zločinima navedenog, u Americi 50ih. Bio je kasnije inspiracija i drugim serijskim ubojicama kao i Hitchcocku za film Psiho.

Ljudi moji, svašta se ovdje preporučalo i nazivalo izopačenim, al ovo je viši nivo.
    Meni su zanimljive priče o istinitim događajima, al ova bi vas mogla šokirati do povračanja
  • NerminB
    5
    Nisam jos stigao pogledati, a vidim po netu vec seru da nije nista posebno bla bla. Svakako nocas pocinjem sa prvom ep.
  • masacusec
    6.4k
    Ljudi moji, svašta se ovdje preporučalo i nazivalo izopačenim, al ovo je viši nivo.
    Meni su zanimljive priče o istinitim događajima, al ova bi vas mogla šokirati do povračanja
    Dinamosaur

Inače mi je Charlie Hunnam legendaran glumac, (Jax i Pete iz Sons of Anarchy odnosno GSH), ali ovdje mi se zgadio...što je dokaz da je vrhunski glumac

Ali sama serija je nešto najodvratnije što sam ikada gledao
  • Dinamosaur
    2.6k
    zaboravio sam nadodati preporuku; ne gledati prije objeda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.