• Mikina lijeva kopačka
    346
    Nesto kao njegov sugradanin, štakor Boris DezulovicKtcGoat

I Miljenko jugoslaven spada u trio. Ovoga Vukovića nisam znao do danas, ali vidim da je u istoj shemi kao i ova dvojica smradova. Čak možda i više frustracija i govana izlazi iz njega.
  • Pacho
    7.5k
    Mogla bi online divizija Cali kartela i na ovom degeneriku poraditi kad zavrsi sa poduzetnim Marinom i cetrspeticom
  • deda
    41.6k
    Zona Dinamo podružnica Cali :wink:
  • Pacho
    7.5k

Odred za psiholosko ratovanje i sabotazu

arnold-schwarzenegger-commando.gif
  • criticus
    5k
    Ko je od naših pozvan u reprezentacije?

Pretpostavljam da Mr. Mckenna i Hoxha jesu. Ima li još ko?

Škotska drugu igra u nedjelju, to je odlično da se Mr. Mckenna vrati na vrijeme. Albanija igra prijateljsku u utorak i ako naš Messi zaigra sumnjam da će bit na 100% za Osijek.

I da ako niste primjetili, zahtijevam da se dekretom na zoni proglasi titula Mr za Mr. Mckennu. Zasad je to dovoljno. Hvala
  • Dubbbrava
    1.2k
    Pacho plava vojska je uz tebe!
    Ionako me Tripadvisor svako malo update-a o Pakoštanima :lol:
  • Pacho
    7.5k

:rofl:

LGBTQ Sauna Torcida je najvruca destinacija u Pakostanima
  • fakin
    1.3k
    ali ovo:

Vinko Vuković
    4 d. ·
    Afera ofsajd dokazuje samo jedno: đava je straj. Potrošili milijune, doveli sve živo, igraju atomski, krila in lete u nebo, imaju Varelu i Belinja, čuda nad čudima, imaju Bobana i Zajeca, imaju i svoje proliće, SN, JL, VL, TP, debile s Indexa, grade stadion, pardon, dva stadiona, drmaju Evropon, a drću od šugavog Hajduka

o čemu on govori u ovom postu razumije li itko? od kakvog to šugavog hajduka Dinamo drhće? prije dva tjedna razvalili smo ih ko beba zvečku na njihovom terenu.
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Ta prica o tome da je Dinamo preplasen hajduka postaje sve glasnija. Pogledao sam kod storije uru s toncijem da se mogu rugati di on za utakmicu s Dinamom kaze da unatoc tome sta su izgubili, kaze da je ovako nesto po prvi put dozivio otkad gleda hajduk, da je Dinamo dosao uplasen, bojali su se ajduka cak i pri rezultatu 1.0.

Takva mitomanija i shizofrenija koja zahvaca tako velik broj ljudi ne znam da je zapamcena u ljudskoj povijesti.

Ne znam sad je li se takva iskrivljena slika realnosti organski pojavljuje kod svih njih sama od sebe ili cuju negdje. Svakako ne pomaze to sta i mediji i drustvene mreze samo nadoljevaju vatru.

Ovo je ozbiljan problem drustva jer kao sto je netko napisao ranije, jos jedna generacija brucosa koji nikad nisu dozivili titulu je upisala faks. Zamislite koja je to kolicina frustracije i mrznje.
  • Pacho
    7.5k

A sta im je drugo ostalo?
  • Goncalo Santos
    1.4k
    vidjeli smo jutros, stavljati kadete, pionire, limace, bebe na naslovnice portala
  • Sibirski plavac
    6.6k
    kaze da je ovako nesto po prvi put dozivio otkad gleda hajduk, da je Dinamo dosao uplasen, bojali su se ajduka cak i pri rezultatu 1.0.Goncalo Santos

Ako ih je "uplašeni" Dinamo onako rutinski riješio, što bi im tek napravio hrabri i neopterećeni Dinamo...
  • fakin
    1.3k
    ali čega da se Dinamo plaši kod hajduka?

21 godinu bez titule?
    svake godine potpunih podbačaja u europi?
    hrpe loših i istrošenih igrača?
    potpuno promašenih pojačanja već godinama?
    ogromnih financijskih dugova?
    redovitih gaženja na derbijima na poljudu?

čega se to Dinamo plaši ako mi može netko reći? meni je ovo potpuna enigma
  • Sibirski plavac
    6.6k
    ali čega da se Dinamo plaši kod hajduka?fakin

Veličanstvene atmosfere nogometnog hrama Poljuda. Takvog ludila ima rijetko gdje u svijetu. Barem tako naši "objektivni" mediji kažu.

Magarad protiv nas 90 minuta vrijeđa, zviždi, tek pokoja pjesmica bude o Hajduku, znači kurčina od atmosfere, ali naši mediji iz nekog razloga sve to vide i doživljavaju kao da je riječ o atmosferi iz Casablance, Buenos Airesa ili Dortmunda.
  • Crni86
    16k
    Plasimo se kluba kojeg smo rutinski dobili sa 60% u gostima u najludoj atmosferi na svitu. Gace nam se tresu!

Zalosno je samo kako takvi likovi ne zele objektivno sagledat stvari i sve dok je tako bit ce kruzni tok. Sto je fenomenalno za nas. Tako da samo neka pricaju i mazu ocima svojim ovcama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet