• Zagi
    12.2k
    Ma nekad ne znam kaj naši treneri rade. Mali je od mlađih kategorija preagresivan.
    Pa daj ga usmjeri...
  • Keyser Soze
    16.4k
    Bolji si, imaš šanse, ovi su za kurac i ti uletiš ko sivonja za crveni, debil.
  • don
    16.2k
    Već 20 godina ih prati sreća :lol:Nemrem igra Dinamo

nije ni ovo srića jel? Pa ne možeš virovat koji šugavci..
  • FazeN
    2.6k
    Crveni je.
    Ali kad je crveni? kad igrač Hajduga udari ili primi udarac?
    Šarlija kad je nokautirao Ercega VAR je rekao da je čist žuti jer Erceg ide glavom na loptu s kojom Šarlija ŽELI IGRATI i Erceg indicira kontakt.
    A sad kad igrač Vukovara želi igrati loptom i izbija ju prvo, a igrač Hajduka ide glavom u kopacku i indicira kontakt, onda je crveni?

Kakvo je onda pravilo? Kad Hajduk igra samo ili
  • wolfgang14
    3k
    ovaj vukovarski gonzales je :fire: baš je divlji, baš mi se sviđa
  • hardek
    6.7k
    Ća im delaju. Vukovar izgleda za 2 koplja bolja ekipa. Nažalost sad vjerovatno slijedi neki gol glavom Pukstasa i to je to od tekme
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    Na kraju možda i bude onako kako su neki tu govorili, da im nema tko uzet bodove. Činjenica je da koliko god su katastrofa bodove su gubili od nas, Rijeke i Vž, nije im nitko još od slabijih skinuo niti bod.
  • Crni86
    16k
    Most mlacica - sudac nista ne sudi :rofl:

Ubio je puljica, Pukstas laktom - nema ni faula
  • Hnlovac
    3.5k
    Niti neće. Na nama je da dobijemo derbije i budemo 100%tni
  • Benito
    1.3k
    Hahaha ne nije ovo faul na Puljiću...mrš
  • wolfgang14
    3k
    ko je ovaj sudac? Jel on došao iz županijske lige ili nešto?
  • hardek
    6.7k
    Buraz di gledaju ovi suci ja ne kužim. Pa Mlačić bi sam sebi sudio faul ovdje
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Ova utakmica što se tičke taktičke organizacije, crvenih kartona, travnjaka, suđenja… me podsjeća kad gledam Afrički kup nacija i igraju reprezentacije ala Sierra Leone - Ekvatorijalna Gvineja
  • KtcGoat
    1.4k
    Lik je ocito na pamet svirao kada je vidio kako Puljic lezi
  • Dzoni
    2.2k
    Vukovar je valjda jedina ekipa koja umjesto domaćinskog suđenja ima.. pa ovo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet