• Probirštift
    1.1k
    Incoming pred tribinom sam i redar mi ne priznaje godišnju, očigledno se više ne pušta navijače koji su javno govorili protiv sadašnje uprave
    Zvone odlazi!
  • tigric
    975
    Jadni lokosi htjeli zaradit na ulaznicama kad ono kurcina
  • Dubbbrava
    1.2k
    Jel dobijemo popust za karte ako znamo Nikicu Jelavića?
    Pitam za frenda
  • Hnlovac
    3.5k
    nogometaša ili?
  • deda
    41.6k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 18.40 3. listopada:

Sjever: 863
    Zapad: 451
    Loža: 18
    Ukupno: 1.332
  • Liks90
    3.6k
    1356 prodano do ovog trena
  • deda
    41.6k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 00.05 4. listopada:

Sjever: 925
    Zapad: 459
    Loža: 18
    Ukupno: 1.402
  • NKDZ86
    5.9k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu...
  • Olmic
    5.2k
    Se moraju isprintat karte za sutra?
  • Marley
    5.1k
    sva sreca da sam jos davno kupila kabanicu samo za utakmice, koju jos nijednom nisam ponijela, a necu ni ovaj put vjerojatno :rofl:
  • bbb medimurje
    4.6k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu...NKDZ86

Ovo je vec 3 put da se na dan nase utakmice mijenja vrijeme na kisu i vjetar (varazdin, slaven, loksa, fener)
    Usporedbe radi tovarima se uvijek vrijeme slozi, a bilo bi zanimljivo vidjeti kolko bi ih doslo po kisi u varazdin i vinkovce
    Varazdin pravo proljece, danas juzina, toplina i sunce
    Bas me zanima kakvo bude opet vrijeme dok budemo mi išli u vinkovce...
  • Jurki
    19.9k
    Vjerojatno opet ima utjecaja i prognoza, olujni vjetar i obilna kiša u najavi za sutra u Zagrebu.NKDZ86

Sve ispod onakvog potopa ko u Varazdinu ne priznam.
  • Mr Anderson
    14.3k

I HAARP daje tovarima poguranac.
  • deda
    41.6k
    Loksa stanje prodanih ulaznica u 11.55 4. listopada:

Sjever: 1.079
    Zapad: 512
    Loža: 20
    Ukupno: 1.611
  • rob ljubavi
    986
    Poprilicno sam siguran da je ovakva prodaja iz razloga jer vise od 50% godisnjaka smatra da imaju pravo na ulaz. S druge strane sramota sto se tice ostalih da ovako ide prodaja, kada ce hajduk dolazit igrat s njima bit ce 7-8k bez ikakve muke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.