• Dinaminjo
    1.8k

Samo ispravak u 1/8 finala: 8 direkt i jos 8 razigrava
  • JMastermind
    1.1k
    Prvih osam prolazi direktno u 1/16 finala, a drugih osam se dobije tako da klubovi od 9. do 24. mjesta razigravaju međusobno, s time da 9. igra protiv 24., 10. protiv 23., itd.rioda

Mislim da si djelomično u krivu, ako me pamćenje dobro služi.. kako bi se izbjeglo kalkuliranje, 9/10 igraju protiv 23/24, ali se izvlači tko će koga.

Nek me netko ispravi ako me pamćenje ipak me služi.
  • rokikaciga
    6.1k
    Ja sam predvidio 14 bodova kad smo dobili raspored. Sad mi se cini da sam na podcjenio :lol:
  • Ludovic IX
    10k
    u pravu si.. čak imaš i neki path do finala ali nikad ne možeš 100% znat s kim igraš
  • fakin
    1.3k
    nije istina. ždrijebom se odlučuje tko s kime igra.

The mechanism of the draws for each round was as follows:

In the draw for the knockout phase play-offs, the eight teams finishing the league phase in positions 9–16 were seeded, and the eight teams finishing the league phase in positions 17–24 were unseeded. The draw was split into four sections based on the predetermined bracket, with the seeded teams in each section drawn against one of their two possible unseeded opponents. The seeded teams hosted the second leg.
  • Ludovic IX
    10k
    https://ibb.co/FbpGJ0yz
    ovako je lani bilo.. znači nije zdrijeb klasičan već samo izmedju 4 kluba - 9/10 VS 23/24 itd

i onda ista stvar u 1/8
  • Dinaminjo
    1.8k
    Prvi set...

..Dinamo
  • vjeko1701
    19.5k
    Ne bih rekao da nam je svejedno već nam itekako odgovara da upravo sada izbace Maccabi iz natjecanja. Naravno, najvjerojatnije neće biti ničega do kraja ove sezone, ali ako postoji iole šanse da se to dogodi, to će biti upravo za vrijeme ove repstativne stanke gdje će 6 ekipa dobiti (najvjerojatnije) između 1 i 2 boda, a nama 3 ostaju. Možda bi baš to moglo biti ključno u borbi za top 24/8...Fan

Pa sve ovisi. Nije Maccabi baš rupa pa da bi vjerojatno izgubio sve preostale utakmice.

Ok, sad sam išao pogledat njihov raspored - Midtylland, Aston Villa, Lyon, Stuttgart, Freiburg, Bologna. Pošto nisu nikakvi favoriti ni u jednoj utakmici, bolje za nas da ih izbace.
  • hardek
    6.6k
    Zašto bi mi protiv jedne Nice bili autsajder? U najmanju ruku kao da je Nica Olympique Marseille, Monaco ili čak Lille. Gledao sam ih protiv Fenera jučer i da se njih u dvije utakmice izbaciti. To su 50-50 utakmice.scooniepenn

Mi bi u tom dvomeču bili outsideri od strane kladionica sigurno. Da li možemo proći dalje? Naravno. Hoću reći da ti ždrijeb može dati ekipu u 16-ini finala gdje ti ako ne prođeš dalje ne možeš ništa dečkima reći.

Ovo je navijači forum, al smijemo se onima dole kad u 8. mjesecu krenu s 3 pobjede i u euforiji su. Idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjet do kud ćemo dogurat. Ono najbitnije je da ova momčad funkcionira
  • Yovitssa
    935
    A kako se kalkuliraju bodovi za "sezonu"? Ako budemo među prvih 8 i pauziramo jednu knockout rundu jel dobivamo neke bodove ili bi nam bolje bilo da ne budemo u prvih 8 pa da pobjedama podebljamo bodovni konto?
  • Pip
    463
    taj playoff/sesnaestina finala se ne racuna za koeficijent
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Išao pogledat baš i za Lille, kod njih se ne može na domaću tribinu.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Infantino kaže da se neće izbaciti Izraelce, tresla se brda, rodio se miš.
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Slijedi nam Malmo, trenutno zadnja ekipa Europske lige. A ni u ligi im ne ide baš. Takvi "ranjivi" klubovi su često zajebani tako da ih treba ozbiljno shvatiti i mirno ih dobiti. "Slabašni" Maccabi je već pokazao da ti takve ekipe mogu stvorit nelagodu (poveli su, a i u zadnjih par minuta prije našeg trećeg gola su nas stiskali).

Mislim da bi ova generacija mogla otići dalje od one Bjelicine 2018/19 i Mamićeve 2021.

Korak po korak, samo smireno. Neće finale pobjeć :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube