• db-izbjeglica
    18.7k
    ma ja ću biti malo bahat... uopće ne sumnjam u prolazak dalje!

veseli me pogled na klubove koji se ove sezone natječu u europa ligi!

kao prvo, ne vidim neke ekstremne teškaše... porto i roma su najbliže tome.

dosta klubova iz liga petice su iz ranga: odradili jednu ili par dobrih sezone, ali nikog ne bi pretjerano začudilo da se ove sezone bore za opstanak ili budu teški prosjek (nottingham forrest, aston villa, stuttgart, freiburg)

ako dinamo zaobiđu ozljede, malo sreće u ždrijebu, par novih imena na popisu igrača.... dinamo ima što reći protiv bilo kojeg od ovih klubova. pobjeđivalo se i jače!
  • Fan
    1.5k
    Inače, ne znam dal je netko napisao, al baš je katastrofa ovaj Fener kojeg smo pobijedili koji je tukao Nicu, klub koji je završio prošlu godinu 4. u francuskom prvenstvu, 2-1.
  • Ludovic IX
    10k
    to je bila niCa
  • nemapredaje
    6.3k
    Dečki iz podcasta su prošli put rekli da sam malo preeuforičan kada sam rekao ima li šanse da Dinamo ode do kraja ove godine, ali ja mislim da nam se ove godine otvara velika šansa.

A to temeljim na sljedećim razmišljanjima:

1. Imamo novu momčad te na zimu sigurno neće biti prodaje, a očekujemo uz ulazak Bennacera i nekoliko pojačanja (golman, krila).

2. Trenutno igramo odličan nogomet, a što posebno veseli, vidi se da može to još i bolje. Isto tako veliki je napredak naspram prošle godine u taktičkim postavkama momčadi, pa smo onda pokazali da se vrlo dobro možemo prilagoditi različitim momčadima i njihovim stilovima igre.

3. Kada gledamo moguće protivnike u proljetnim kolima ne vidim ni jednu supermomčad kakvih je znalo biti prošlih godina u ovim manjim europskim natjecanjima (Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal) , a s druge strane ima mnogo momčadi koje su prošle godine dobro igrale, a sada se pate.

Naravno treba puno sreće u ždrijebu, ali ja se ne bih puno čudio da dođemo naprimjer do polufinala.
  • MateG
    106
    Ja sam iskreno na rubu da kupim karte za Istanbul :lol:
  • duksy
    456
    Ovo je nova momčad i biti će tu još kikseva.
    Najbitnije je da se uzme prvenstvo, a za ulazak među 24 ćemo se morati još malo i oznojiti.
    Tekma po tekma, pa kud nas odvede.
  • Zagi
    12.1k
    ne vidim ni jednu supermomčad kakvih je znalo biti prošlih godina u ovim manjim europskim natjecanjima (Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal)nemapredaje
    Ima jedna .Emeri trenira Aston Villu.
    Nemoguće kakve on rezultate ima u ovom natjecanju.
  • Markelo
    3.4k
    Ima tu još ozbiljnih utakmica. Lille, Celta, Betis, Midtyland i Malme u gostima. Ne možemo u svakoj dat 3 komada i uzet 3 boda. Bit će tu i remija i to uopće nije loše jer smo si to omogućili sa ovako jakim startom
  • nemapredaje
    6.3k

Više sam mislio gledajući na imena i tradiciju.

Ako ćemo gledati koga treba izbjegnuti u svakom slučaju to su Aston Villa, Porto, Lyon, Lille i Roma.

Sa svima ostalima se možemo nositi.

Utakmica protiv Lillea će nam biti pravi test da vidimo di smo.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ne možemo u svakoj dat 3 komada i uzet 3 boda.Markelo

Tvrde neki da se to ne može, ja vam tvrdim da se to može.
  • marcio amoroso
    46.3k

Nama je svaka tekma test. Evo sad ovo gostovanje u Švedskoj je po meni baš jako dobar test. Znamo sami kakvu povijest imamo u Skandinaviji i da nam tamo nikada nije bilo lako. Mi prvi, oni zadnji, sve ukazuje na to da je plitak potok, ali nije i zato je ta tekma pravi test.

Nisam pobornik toga da letimo previsoko. Da, imamo 6 bodova nakon dvije tekme i u super smo situaciji, ali po meni ništa nije ni blizu gotovo niti smo mi odjednom favoriti za osvajanje. Sa punim gasom dalje, ali bez bahaćenja.
  • Ludovic IX
    10k
    da osvojimo 24 boda u skupini , i dalje ne bi bili medju prvih 8 favorita za osvajanje..ali bili bi 9-i
  • don
    16.2k
    14 bodova i 7. ili 8. mjesto je jako realno.Omake

dosta podcijenjeno
  • vjeko1701
    19.5k
    Ja to gledam ovako. Od prolaska skupine nas djele pobjede nad Malmom i FCSB-om. Situacija koju bi vjerujem svi rado potpisali prije dva tjedna. Sve iznad toga je bonus i "overachievement" s obzirom na okolnosti ove sezone.

E sad, kad je tako, kad su to dvije ključne utakmice u jesenskom dijelu europe odbijam vjerovati da će bilo tko u klubu to olako shvatiti. Naravno, uvijek se može dogoditi glupi penal, neoprezan crveni ili večer kad sve ode u prečke, stative ili pokraj gola ali ako ćemo biti na razini, vjerujem da tu uzimamo 6 bodova.
  • Crusades
    19.2k
    Može i 4 iz te dvije, ne bi sigurno bio nezadovoljan s tim.

Doma još maznut Celtu ili Betis i to je dovoljno za prolaz. Sve ostalo je bonus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet