• Paggini
    72.3k
    Zadovoljan bih bio sa 6 pobjeda do kraja grupne faze, sve ostalo je bonus
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    Nego, nama načelno sad ide na ruku da izbace Makabejce ili? Može li netko zalijepiti od Globana ako ima nove projekcije, postotke za prolaz itd, ne radi mi X
  • Z brega sam
    196
    Nejde nam na ruku. Ako bi dobili neki nezaokruženi broj bodova, to bi svakako bilo manje od 3 boda.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Nama bodovi ostaju, a drugi bi dobili tih 1.45373828943 boda, ako dobro razumijem, zato kažem
  • deda
    41.5k
    Koliko ja znam završene utakmice se ne diraju.
  • austrijanac
    8k
    Nama paše da ih izbace.

Nama ostaju 3 boda, oni dobivaju prosjek.

Utakmice vec odigrane se ne diraju.
  • vjeko1701
    19.5k
    Da, nama je čak svejedno. Mi svoja 3 boda imamo a drugi mogu profitirati 1,xx bod ili izgubiti 1,xx bod, ovisno o okolnostima i rezultatu koji bi ostvarili.
  • Zagi
    12.1k
    Nema niš od toga, ne živimo na bliskom istoku.
  • Z brega sam
    196
    Onda sam krivo shvatio :grimace:
    Užasno mi je ovo pravilo uopće za upotrebu.
  • Fan
    1.5k
    Da, nama je čak svejedno. Mi svoja 3 boda imamo a drugi mogu profitirati 1,xx bod ili izgubiti 1,xx bod, ovisno o okolnostima i rezultatu koji bi ostvarili.vjeko1701

Ne bih rekao da nam je svejedno već nam itekako odgovara da upravo sada izbace Maccabi iz natjecanja. Naravno, najvjerojatnije neće biti ničega do kraja ove sezone, ali ako postoji iole šanse da se to dogodi, to će biti upravo za vrijeme ove repstativne stanke gdje će 6 ekipa dobiti (najvjerojatnije) između 1 i 2 boda, a nama 3 ostaju. Možda bi baš to moglo biti ključno u borbi za top 24/8...
  • DerHerrKool
    100
    Čak i da ih izbace sad, u što čisto sumnjam, bodovi se dijele na kraju kad se sve tekme odigraju.
  • hardek
    6.6k
    Gledam malo projekcije, daju nam oko 90% šansi za prolaz u top 24 i cca 25% šansi za prolaz u top8.

Recimo po nekoj projekciji koju gledam sad, stavljeni smo na 11. mjesto i igrali bi s Nicom 16-tinu finala. Mi bi u toj utakmici bili outsider i nebi se mogli ništa bunit za ispadanje u "ranoj" fazi.

Oću reći da treba stat na loptu, dečki nek odrade svoje a kasnije svakako ovisiš s kim te ždrijeb spoji. Možeš izvući Nicu a možeš izvući i Brann.
  • fakin
    1.3k
    kak misliš trebali bi igrati s nicom? pa izvlači se ždrijeb 16-ine finala
  • rioda
    10.7k

Prvih osam prolazi direktno u 1/16 finala, a drugih osam se dobije tako da klubovi od 9. do 24. mjesta razigravaju međusobno, s time da 9. igra protiv 24., 10. protiv 23., itd.
  • scooniepenn
    5.7k

Zašto bi mi protiv jedne Nice bili autsajder? U najmanju ruku kao da je Nica Olympique Marseille, Monaco ili čak Lille. Gledao sam ih protiv Fenera jučer i da se njih u dvije utakmice izbaciti. To su 50-50 utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet