• Zagi
    12.1k
    Nema boljeg desnog krila sa hrvatskom putovnicom.
    Treba stisnuti zalizanog.
  • Marley
    5.1k
    Sve vise mi se svidja ovaj decko, zapravo veceras me kupio skroz (#nohomo, da se niste usudili).
    Kako mi je drago za golcinu ufff. Krenulo ga je i biti ce on top, bravo Mateo!
  • deda
    41.5k
    Dečko je definitivno spustio "ručnu". Svaka čast Mateo. :clap:
  • Marc
    596
    Kad se sjetim komentara nakon priprema kako nije pokazao ništa… bravo Lija..
  • DerHerrKool
    95
    Interesantno je da svi ti kaj "ništa nisu pokazali" ispadaju vrhunski. Da bar svi naši igrači počnu tak ne pokazivat ništa. :grin:
  • Jurki
    19.9k
    Kad se sjetim komentara nakon priprema kako nije pokazao ništa… bravo Lija..Marc

Jbg kad ljudi misle da je stvarnost isto ko i Football Manager. Za sve treba vremena, da se igrac uklopi u novu sredinu, upozna nove suigrace, zahtjeve puuuno veceg kluba. To je isto kao kad klinca iz osnovne skole ubacis na faks i cudis se kak je los.
    Vjerujem da i Lisica, a i kompletna momcad mogu jos puno bolje od ovoga sad.
    Trust the process.
  • CastAway1986
    4.2k
    Po meni ako ne najbolji onda u tri najbolja igraca na startu sezone ..U oba pravca odličan a najbolje tek dolazi vjerujte..
  • Blue Label
    122

Mislil da se ipak dobilo nešto
  • Mali Zeus
    19.8k
    Koliko se sralo po ovom igraču, čak i u temama s kojima nije imao veze, čak i kad je sezona počela i bio je dobar, a lik se sve više diže i jedan je od najboljih igrača od početka sezone. Definitivno se opustio, sve je sigurniji od sebe i onda se dogode pogoci kao protiv Slavena i sinoć. Vidi se da zna, da može i da uživa u svakoj sekundi igranja za Dinamo.
  • NVKOD
    8.2k
    Mateo Lisica u 10 utakmica za Dinamo ima 3G + 3A. Za to mu je bilo potrebno 739'.

S druge strane, Špikadoni je trebalo 47 utakmica za isti učinak i 2137', tri puta više minuta nego Liji. Pametnom dosta.
  • badjibadara
    7.9k
    Mateo Lisica u 10 utakmica za Dinamo ima 3G + 3A.NVKOD

Prodamo li Lisicu u neki Rio Ave ili Vicenzu, ima šansu sletiti i na reprezentativni predpoziv.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Kad se sjetim komentara nakon priprema kako nije pokazao ništa… bravo Lija..Marc

Kaj nakon priprema, pa nakon prvog poluvremena prve pripremne utakmice je bilo komentara kao: ...koji k...c smo ovog dovodili, taj ni za Istru nije.
    Za njega je samo bilo bitno da se oslobodi i opusti, kvalitete nikad nisu bile upitne. Svakako da pomaže i to što su on i Valinčić na toj desnoj strani.
  • Orc123
    13.4k
    elektronska na gumbic ili na žgance? Hehe

Salu na stranu, najbolja utakmica od kad je dosao u Dinamo. Bravo
  • Zg123
    2.6k
    Goda i on najugodnija iznenadjenja prijelaznog roka i igraci od kojih sam imao najmanja ocekivanja
  • NKDZ86
    5.8k
    to je tako, od koga ništa ne očekuješ, taj može bit samo dobro iznenađenje i veliki plus.
    zapratite me za više savjeta, purgerski pozdrav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube