• Svi na Sjever
    3.1k
    Trebamo pokušat više izolirat Lisicu da ide 1 na 1.

Dominguez danas baš fali za ovakvu tekmu gdje se puno igra u zadnjoj liniji.
  • Zagi
    12.1k
    Ne sviđa mi se ova igra bez ikakvog rizika. Prva pomisao daj natrag, Neva je slobodan.
    To nikad ne ispadne dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Ne, nego se toliko nadrkalo na novinara, a zna se kaj je mislio tim pitanjem
  • rioda
    10.7k
    Baš mi je glup ovaj žuti za Valinčića, bez obzira na brojanje faulova. Malo prije toga faul na Belji čisti, ali čisti žuti. Da ga nije zaustavio, imao bi otvoren put s centra prema njihovom golu. Isto tako onaj faul na Ljubičiću prije, isto čisti žuti
  • prefontaine
    4k
    hahahah daj nemoj me jebat :rofl:

Kakav je inače, večeras je top!

I koji kurac vi ovoliko pišete za vrijeme utakmice, evo ja sam na poluvremenu otišao na forum, a tamo više postova nego kad se petkom nalijem pa nedjelju popodne dođem sebi i provjeravam šta se događalo preko vikenda
  • ‘nuladva’
    204
    kmecali su oni i prije u nekim situacijama pa sudac nije dao zuti nasima, Moris je zasluzio zuti i to je to

Sudac drzi svoj kriteriji i zasad dobro sudi
  • Crni86
    15.9k
    Dobro je sve, ali kako ktc naivno ispada u sredini. Dva tri puta je ispao kao ratkapa. Probudi se malo teo.

Ostali svi tip top. Imamo glavu i rep.

Predivna dva gola. Bas mi drago i za liju i za ljubu.
  • Zagi
    12.1k
    Ma jasno mi je. KTC ima svoje pluseve i minuse, tak je kak je.
  • Žan
    689
    oba faula su bila kad smo okrenuli igraca, nikakvog smisla nema da su prosli bez zutog i da bude jos jace stoper i zadnji vezni su im u pitanju.
  • Xpert1992
    14
    Beljo nakon ono susa u glavu totalno izgubio koncentraciju nazalost. Ali veseli rezultat, sad se samo ne opustit i mozemo ovo dobit, kad im se probije taj prvi blok rupetine im ostaju iza.
  • hardek
    6.6k
    Realno trebala su biti 4 ili 5 žutih u prvom poluvremenu. Valinčić je zaslužio karton kao i Zajc(rukama s leđa povlačio igrača u kontri), kod njih su oproštena barem 2 a možda i 3
  • Dadox
    1k
    Jesmo sad uz vjetar ili kontra?
  • grba
    371
    Nakon kolilo zutih ide suspenzija?
  • Zagi
    12.1k
    Ali da, Dominguez nam je kamen temeljac igre. Jako fali.
  • Dzoni
    2.2k
    Jako, jako fali Dominguez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.