• Paggini
    72.2k
    Krila nam igraju Bakrar, Lisica, Hoxha, Stojković, Vidović - svi oni imaju dokazano opasnu pljucu, samo neka pucaju, neka lete meci
  • Mali Zeus
    19.8k
    Lik dođe pod sjever proslaviti. Uživa u svakom trenutku igranja za Dinamo. Pravi je gušt imati takve igrače u momčadi, a mi ih imamo brat bratu 6, 7 i više.
  • Dino
    4.5k
    Miško dere od svud i svemir nemre pogodit pa ima samopouzdanjaDroljo

Zato i je samopouzdanje jer ne ovisi o konacnom rezultatu. A on ga ima ipak malo previse :lol:
  • Crusades
    19.2k
    Špika > Lisica :lol:
  • jakov1
    1.1k
    Ljudi dragi, kako mi nemamo pojma o nogometu. Lisica ne samo da se pokazao kao igrac kojeg bi najteze zamijenili u napadackom dijelu jer njegova trka i pozicioniranje omogucavaju ovakvu kreaciju na desnoj strani, nego jos decko trpa kao lud sto mu je kao bila mana.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Top u nogama ,gad je Fox pukne motaj kablove
  • Dinaminjo
    1.8k
    Fox out of the box
  • Blueshadow86
    4.2k
    Lija ima dobru pljucu. Špikić, recimo, ovakav gol ni na Playstationu ne može zabiti.
  • Crni86
    15.9k
    Kakva sljuca. Mislim da ce mu ova dva gola dat krila i da su bas ono kaj je trebao da se oslobodi
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Ma kad je ovog njihovog otreso ramenom kad je aut sviran, tu sam osjetio da je to novi covjek. Ne vidi se vise strah, trema, potpuno suprotno, agresivan, drzak, hrabar. Bravo Mateo.
  • Crusades
    19.2k
    Pitajte Bjelicu sad ko je najbolje hrvatsko desno krilo :cool:
  • NB86
    17.2k
    Ni blizu nisam ovo ocekivao od njega, vjerovatno najskepticniji oko njega od ljetnih pojacanja, da mi je netko rekao da ce radit razliku u europi rekao bi mu da je lud
  • Fatos Beqiraj
    228
    Ozbiljan igrac, pogotovo njegova defanziva je bolesno dobra.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Jedan od rijetkih veceras koji je palio top brzinu kad je trebalo
  • hardek
    6.6k
    Najkompletnija utakmica do sada. Kad god je trebalo zatvoriti bio je tu, kad god je trebalo otvoriti bio je tu. Da Ljubo nije stisnuo 2 gola definitivno igrač utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet