• Sajla
    14k
    da, tak sam i ja shvatio. dobiješ 3 na ulasku i onda ih "braniš" pa tek nakon toga skupljaš dodatne
  • Ludovic IX
    10k
    samo se ja ne sjećam jel smo imali 59 lani pa nije ništ sjelo ili 56 (ovo mi realnije zvuči) a lijeno mi kliknut na kassiesi

p.s. provjerio - imali 56 a sad 42 tak da nam je sjelo 3.. tek sutra , nadam se krećemo u dodavanje novih bodova
  • periklo
    200
    Ako ćemo gledati sve po PS-u (službena UEFA stranica) za ovu sezonu nam je sjelo 2 boda, i to za pobjedu protiv Fenera. Samo sto svi pratimo Globana i ekipu koji su već uračunali 3 boda koja se inače dobivaju na kraju grupne/ligaske faze.

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/?year=2026
  • Zagi
    12k
    Ak na zimu nabavimo golmana, idemo ove sezone po rekord.
  • periklo
    200
    Večeras međusobno igraju dva Dinamova konkurenta - Qarabag protiv Kopenhagen, dok Arsenal ugošćuje Olympiacos.

Dok u drugoj naravno navijamo da Olympiacos izgubi, u prvoj bi možda bilo ipak bolje da pobjedi Qarabag pošto su na onoj tablici ipak iza nas, za razliku od Kopenhagena...
  • hardek
    6.6k
    Qarabag rastavlja Kopenhagen upravo, da nema Kotarskog bila bi 3 gola u mreži već
  • grba
    368
    S pobjedom u prvom kolu i eventualnom pobjedom danas u vrlo dobroj su situaciji za prolaz dalje
  • prefontaine
    4k
    A vidi ti mrtvog Qarabaga mile ti majke...
  • vjeko1701
    19.4k
    Baš gledam, 6 bodova iz prva dva kola, dobili Benficu i Kopenhagen.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    A mi pregazili Qarabag :cool:
  • periklo
    200
    Qarabag se ozbiljno uključuje u borbu za napad na vrh the tablice, ovo je njihov raspored do kraja ligaške faze:

• Athletic Bilbao (u gostima)
    • Chelsea (doma)
    • Napoli (u gostima)
    • Ajax (doma)
    • Eintracht Frankfurt (doma)
    • Liverpool (u gostima)

Po prognozama bi im još jedna pobjeda i jedan neriješeni rezultat omogućio plasman u iducu rundu… Ajax i Eintracht bi mogle biti potencijalne žrtve.
  • periklo
    200
    Rezultati naših glavnih konkurenata u LP za direktni ulaz u LP dogodine:

Bodo Glimt - neriješeno 2:2 doma protiv Tottenhama
    Olympiacos - izgubili 0:2 u gostima protiv Arsenala
    Kopenhagen - izgubili 0:2 u gostima protiv Qarabaga
    Qarabag - dobili 2:0 doma protiv Kopenhagena

Kao i prvo kolo - nelosi rezultati za nas: Bodo uzeo bod (iako je mogao i tri), Qarabag nova dva boda za koeficijent.

Sutra se sa zanimanjem prate:

Celtic - Braga / navijamo za Bragu
    Sturm - Rangers / navijamo za Sturm
    Lyon - Salzburg / navijamo za Lyon
    Celta - PAOK / navijamo za Celtu
    Genk - Ferencvaros / navijamo za Genk
    Porto - Crvena Zvezda / navijamo za Porto
    Basel - Stuttgart / navijamo za Stuttgart
    Maccabi - Dinamo / :cool:

Aberdeen - Shaktar / navijamo za Aberdeen
    Slovan - Strasbourg / navijamo za Strasbourg
    Legia - Samsunspor / navijamo za Samsunspor

Sretno nam!
  • prefontaine
    4k
    Ne navijam ni za koga osim Dinama! Dinamo Zagreb iznad svih! Idemo sutra zgaziti ćifute!
  • ZgBlue
    639
    Idemo nekim redom po ekipama koje su ispred nas.

Rangers
    Imaju lijepu i po meni gotovo nedostižnu prednost na tablici za plasman u LP. Uz nadu da u EL ne uzmu više ni bod teško je nadoknaditi preko 17 bodova.
    Ono kaj nam daje nadu je loš početak u domaćem prvenstvu. Trenutno imaju čak -9 u odnosu na Hearts, a za točno mjesec dana ih očekuje derbi protiv Celtica. Kiks na tom gostovanju bi nas stavio u odličnu poziciju. Tako da u njihovom slučaju treba navijati da nastave ovim tempom u domaćoj ligi.
    Screenshot-20251001-191400-Sofascore.jpg

Bodo
    Odlično su krenuli sa skupljanjem bodova u LP, ali imaju dosta težak ždrijeb do kraja pa se nadamo da neće skupiti previše bodova ili proći u daljnu fazu pa tako uzeti dodatne.
    U domaćem prvenstvu trenutno su drugi s -1 i utakmicom manje za prvim Vikingom. Do kraja prvenstva situacija im se može zakomplicirati jer imaju međusobni ogled s Brannom gdje bi u slučaju kiksa olakšali posao Vikinzima s obzirom da u borbi za naslov jedino Viking ne igra Europu. Al trenutno su nam jako velika prijetnja i kod njih nam treba kiks gdje god stignu.
    Screenshot-20251001-191443-Sofascore.jpg

Olympiacos
    Uz Bodo najveća prijetnja zbog velike bodovne razlike i trenutnog stanja u domaćem prvenstvu.
    Kaj se tiče LP već su prosuli bodove protiv Pafosa, a osim Kairata i Ajaxa nadam se da nigdje ne mogu računati na nove.
    Za domaće prvenstvo je još rano govoriti jer je tek počelo te su prve 4 ekipe u tri boda razlike.
    Screenshot-20251001-191423-Sofascore.jpg

Kopenhagen
    U odnosu na njih imamo "samo" 7 bodova zaostatka, ali i puno lakši ždrijeb u odnosu na njihov u LP.
    Oni se u nastavku mogu nadati bodovima jedino protiv Kairata i ne očekuje se njihov prolaz u daljnu fazu.
    Također nakon deset kola u domaćem prvenstvu trenutno drže treće mjesto s -3 na tablici.
    Screenshot-20251001-191336-Sofascore.jpg

RB Salzburg
    Ekipa s kojom smo u "par deka" na tablici, ali trenutno u povoljnijoj situaciji. Mi sa sljedećom pobjedom dodajemo jedan bod i onda im dišemo za vratom dok oni još uvijek brane ona 3 boda za ulazak u EL. Također oni u domaćem prvenstvu imaju -3 za prvim Rapidom, odnosno -4 ako Sturm pobjedi u zaostaloj tekmi.
    Screenshot-20251001-191510-Sofascore.jpgspam click test

Ima tu još kandidata koji su trenutno iza nas, al tu ćemo bit pametniji nakon naše tekme sutra.
  • Filip85
    972
    s koje stranice su ovi screenshotovi ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.