• Sajla
    13.9k
    da, tak sam i ja shvatio. dobiješ 3 na ulasku i onda ih "braniš" pa tek nakon toga skupljaš dodatne
  • Ludovic IX
    10k
    samo se ja ne sjećam jel smo imali 59 lani pa nije ništ sjelo ili 56 (ovo mi realnije zvuči) a lijeno mi kliknut na kassiesi

p.s. provjerio - imali 56 a sad 42 tak da nam je sjelo 3.. tek sutra , nadam se krećemo u dodavanje novih bodova
  • periklo
    181
    Ako ćemo gledati sve po PS-u (službena UEFA stranica) za ovu sezonu nam je sjelo 2 boda, i to za pobjedu protiv Fenera. Samo sto svi pratimo Globana i ekipu koji su već uračunali 3 boda koja se inače dobivaju na kraju grupne/ligaske faze.

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/?year=2026
  • Zagi
    12k
    Ak na zimu nabavimo golmana, idemo ove sezone po rekord.
  • periklo
    181
    Večeras međusobno igraju dva Dinamova konkurenta - Qarabag protiv Kopenhagen, dok Arsenal ugošćuje Olympiacos.

Dok u drugoj naravno navijamo da Olympiacos izgubi, u prvoj bi možda bilo ipak bolje da pobjedi Qarabag pošto su na onoj tablici ipak iza nas, za razliku od Kopenhagena...
  • hardek
    6.5k
    Qarabag rastavlja Kopenhagen upravo, da nema Kotarskog bila bi 3 gola u mreži već
  • grba
    368
    S pobjedom u prvom kolu i eventualnom pobjedom danas u vrlo dobroj su situaciji za prolaz dalje
  • prefontaine
    4k
    A vidi ti mrtvog Qarabaga mile ti majke...
  • vjeko1701
    19.4k
    Baš gledam, 6 bodova iz prva dva kola, dobili Benficu i Kopenhagen.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    A mi pregazili Qarabag :cool:
  • periklo
    181
    Qarabag se ozbiljno uključuje u borbu za napad na vrh the tablice, ovo je njihov raspored do kraja ligaške faze:

• Athletic Bilbao (u gostima)
    • Chelsea (doma)
    • Napoli (u gostima)
    • Ajax (doma)
    • Eintracht Frankfurt (doma)
    • Liverpool (u gostima)

Po prognozama bi im još jedna pobjeda i jedan neriješeni rezultat omogućio plasman u iducu rundu… Ajax i Eintracht bi mogle biti potencijalne žrtve.
  • periklo
    181
    Rezultati naših glavnih konkurenata u LP za direktni ulaz u LP dogodine:

Bodo Glimt - neriješeno 2:2 doma protiv Tottenhama
    Olympiacos - izgubili 0:2 u gostima protiv Arsenala
    Kopenhagen - izgubili 0:2 u gostima protiv Qarabaga
    Qarabag - dobili 2:0 doma protiv Kopenhagena

Kao i prvo kolo - nelosi rezultati za nas: Bodo uzeo bod (iako je mogao i tri), Qarabag nova dva boda za koeficijent.

Sutra se sa zanimanjem prate:

Celtic - Braga / navijamo za Bragu
    Sturm - Rangers / navijamo za Sturm
    Lyon - Salzburg / navijamo za Lyon
    Celta - PAOK / navijamo za Celtu
    Genk - Ferencvaros / navijamo za Genk
    Porto - Crvena Zvezda / navijamo za Porto
    Basel - Stuttgart / navijamo za Stuttgart
    Maccabi - Dinamo / :cool:

Aberdeen - Shaktar / navijamo za Aberdeen
    Slovan - Strasbourg / navijamo za Strasbourg
    Legia - Samsunspor / navijamo za Samsunspor

Sretno nam!
  • prefontaine
    4k
    Ne navijam ni za koga osim Dinama! Dinamo Zagreb iznad svih! Idemo sutra zgaziti ćifute!
  • ZgBlue
    630
    Idemo nekim redom po ekipama koje su ispred nas.

Rangers
    Imaju lijepu i po meni gotovo nedostižnu prednost na tablici za plasman u LP. Uz nadu da u EL ne uzmu više ni bod teško je nadoknaditi preko 17 bodova.
    Ono kaj nam daje nadu je loš početak u domaćem prvenstvu. Trenutno imaju čak -9 u odnosu na Hearts, a za točno mjesec dana ih očekuje derbi protiv Celtica. Kiks na tom gostovanju bi nas stavio u odličnu poziciju. Tako da u njihovom slučaju treba navijati da nastave ovim tempom u domaćoj ligi.
    Screenshot-20251001-191400-Sofascore.jpg

Bodo
    Odlično su krenuli sa skupljanjem bodova u LP, ali imaju dosta težak ždrijeb do kraja pa se nadamo da neće skupiti previše bodova ili proći u daljnu fazu pa tako uzeti dodatne.
    U domaćem prvenstvu trenutno su drugi s -1 i utakmicom manje za prvim Vikingom. Do kraja prvenstva situacija im se može zakomplicirati jer imaju međusobni ogled s Brannom gdje bi u slučaju kiksa olakšali posao Vikinzima s obzirom da u borbi za naslov jedino Viking ne igra Europu. Al trenutno su nam jako velika prijetnja i kod njih nam treba kiks gdje god stignu.
    Screenshot-20251001-191443-Sofascore.jpg

Olympiacos
    Uz Bodo najveća prijetnja zbog velike bodovne razlike i trenutnog stanja u domaćem prvenstvu.
    Kaj se tiče LP već su prosuli bodove protiv Pafosa, a osim Kairata i Ajaxa nadam se da nigdje ne mogu računati na nove.
    Za domaće prvenstvo je još rano govoriti jer je tek počelo te su prve 4 ekipe u tri boda razlike.
    Screenshot-20251001-191423-Sofascore.jpg

Kopenhagen
    U odnosu na njih imamo "samo" 7 bodova zaostatka, ali i puno lakši ždrijeb u odnosu na njihov u LP.
    Oni se u nastavku mogu nadati bodovima jedino protiv Kairata i ne očekuje se njihov prolaz u daljnu fazu.
    Također nakon deset kola u domaćem prvenstvu trenutno drže treće mjesto s -3 na tablici.
    Screenshot-20251001-191336-Sofascore.jpg

RB Salzburg
    Ekipa s kojom smo u "par deka" na tablici, ali trenutno u povoljnijoj situaciji. Mi sa sljedećom pobjedom dodajemo jedan bod i onda im dišemo za vratom dok oni još uvijek brane ona 3 boda za ulazak u EL. Također oni u domaćem prvenstvu imaju -3 za prvim Rapidom, odnosno -4 ako Sturm pobjedi u zaostaloj tekmi.
    Screenshot-20251001-191510-Sofascore.jpgspam click test

Ima tu još kandidata koji su trenutno iza nas, al tu ćemo bit pametniji nakon naše tekme sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.